Η πανδημία του κοροναϊού, άλλαξε τα δεδομένα και στον τρόπο ζωής, τον τρόπο που κινούμαστε στο σπίτι μας ή στο χώρο εργασίας ή ακόμη κι εκεί όπου πηγαίνουμε για να διασκεδάσουμε.

Πόσο έτοιμος ήταν ο κόσμος να αντιμετωπίσει την πανδημία. Ηταν προετοιμασμένος ή απροετοίμαστος και τι είχε μάθει από τις προηγούμενες πανδημίες; Σύμφωνα με το CDC σήμερα γνωρίζουμε ότι πάνω από το 90% των μολύνσεων πραγματοποιούνται μέσω της αερομεταφερόμενης μετάδοσης, λόγω του μικρού μεγέθους των αερολυμάτων που φέρουν τον ιό και της δυνατότητάς τους να παραμένουν στον αέρα αρκετές ώρες.

Πολλά κι ενδιαφέροντα έχουν να πουν οι ειδικοί για την ποιότητα του αέρα. Ετσι, η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ο ΕΛΙΝΥΑΕ και η Ελληνική Εταιρεία Έρευνας Αερολυμάτων (ΕΕΕΑ), διοργανώνουν διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Η σημασία της ποιότητας του εσωτερικού αέρα στην αντιμετώπιση της COVID-19».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 2 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 17.00 – 19.00 με χρήση της πλατφόρμας ΖΟΟΜ.

Στην εκδήλωση, καταξιωμένοι επιστήμονες, από τον χώρο της Επιδημιολογίας και της Eπιστήμης του Aερολύματος, θα παρουσιάσουν την σημασία του εξαερισμού και του καθαρισμού του αέρα του εσωτερικού χώρου στην αποτελεσματική αντιμετώπιση της COVID-19. Στόχος είναι τα συμπεράσματα της εκδήλωσης να αποτελέσουν τεκμηριωμένη παραίνεση προς την Πολιτεία και τους πολίτες, προκειμένου να λάβουν αποτελεσματικότερα μέτρα για την αντιμετώπιση της διασποράς του ιού.

Μπορείτε να κάνετε τώρα την εγγραφή σας εδώ

Χορηγοί Επικοινωνίας: BusinessToday, CSR, RetailToday, Oικονομικός Tαχυδρόμος

Δείτε όλο το πρόγραμμα

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr