ΟΦΗ και Λαμία βρέθηκαν αντιμέτωποι στο Ηράκλειο για την 7η αγωνιστική της Superleague με το παιχνίδι να λήγει ισόπαλο 0-0.
Οι δύο ομάδες είχαν διάθεση να πάρουν τη νίκη όμως η εμφάνισή τους ήταν αρκετά κακή και αρκέστηκαν στον βαθμό της ισοπαλίας.
Η πρώτη φάση ήταν για τη Λαμία στα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης όπου ο Αραμπούλι δοκίμασε ένα σουτ μέσα από την περιοχή ωστόσο μπλόκαρε Γκαραβέλης.
Η Λαμία συνέχισε να απειλεί στο 10ο λεπτό έχασε μία καλή ευκαιρία με τον Νούνιες όταν μετά από σέντρα του Σκόνδρα δεν μπόρεσε να μπει στην πορεία της μπάλας για να τη στείλει στα δίχτυα.
Η πρώτη ευκαιρία για τον ΟΦΗ ήταν στο 19ο λεπτό με τον Μαρινάκη ωστόσο τον πρόλαβε ο Ρόμανιτς πριν γίνει επικίνδυνος. Από κει και πέρα ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε.
Στο 40ο λεπτό ο ΌΦΗ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Τοράλ,ο Ισπανός εξτρέμ βρέθηκε απέναντι στον Γκαραβέλη, αλλά τελευταία στιγμή ο Γκόλεμιτς έπεσε στα πόδια του και έσωσε τη Λαμία από το να δεχθεί γκολ σε κρίσιμο σημείο.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
«Για πάντα» στη Ρόμα ο Λορέντσο Πελεγκρίνι, καθώς αναμένεται να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με τους «τζιαλορόσι», το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος.
Ο Ρόουζ αναμένεται να είναι το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα του Άρη και ο παίκτης που επιλέγει ο Γρηγορίου για τον ρόλο του παρτενέρ του Φαμπιάνο στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.