Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πήρε βαθμό η Λαμία στο Ηράκλειο (0-0)

Πήρε βαθμό η Λαμία στο Ηράκλειο (0-0)

Ο ΌΦΗ και η Λαμία έμειναν στο 0-0 στο Ηράκλειο σε ένα μέτριο παιχνίδι για τις δύο ομάδες και δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι περισσότερο από το ματς.

ΟΦΗ και Λαμία βρέθηκαν αντιμέτωποι στο Ηράκλειο για την 7η αγωνιστική της Superleague με το παιχνίδι να λήγει ισόπαλο 0-0.

Οι δύο ομάδες είχαν διάθεση να πάρουν τη νίκη όμως η εμφάνισή τους ήταν αρκετά κακή και αρκέστηκαν στον βαθμό της ισοπαλίας.

Η πρώτη φάση ήταν για τη Λαμία στα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης όπου ο Αραμπούλι δοκίμασε ένα σουτ μέσα από την περιοχή ωστόσο μπλόκαρε Γκαραβέλης.

Η Λαμία συνέχισε να απειλεί στο 10ο λεπτό έχασε μία καλή ευκαιρία με τον Νούνιες όταν μετά από σέντρα του Σκόνδρα δεν μπόρεσε να μπει στην πορεία της μπάλας για να τη στείλει στα δίχτυα.

Η πρώτη ευκαιρία για τον ΟΦΗ ήταν στο 19ο λεπτό με τον Μαρινάκη ωστόσο τον πρόλαβε ο Ρόμανιτς πριν γίνει επικίνδυνος. Από κει και πέρα ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε.

Στο 40ο λεπτό ο ΌΦΗ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Τοράλ,ο  Ισπανός εξτρέμ βρέθηκε απέναντι στον Γκαραβέλη, αλλά τελευταία στιγμή ο Γκόλεμιτς έπεσε στα πόδια του και έσωσε τη Λαμία από το να δεχθεί γκολ σε κρίσιμο σημείο.

Οι ενδεκάδες:

ΟΦΗ (Νιόπλιας):Επασί, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Λάμπρου, Νέιρα, Βούρος, Γκαγέγκος, Τοράλ, Μεγιάδο, Καστάνιος, Μπαλογιάννης

Λαμία (Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Αντέτζο, Γκόλεμιτς, Σκόνδρας, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Νούνιες, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Αραμπούλι

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024