Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάντζιος – «Αυτός είναι ο Άρης που θέλουμε να βλέπουμε»

Μάντζιος – «Αυτός είναι ο Άρης που θέλουμε να βλέπουμε»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Έλληνας τεχνικός από την εικόνα της ομάδας του στην νίκη επί του Παναιτωλικού στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Άρης πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και συνέτριψε με 5-1 τον Παναιτωλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Άκης Μάντζιος δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση του μετά το τέλος της αναμέτρησης, όχι […]

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Έλληνας τεχνικός από την εικόνα της ομάδας του στην νίκη επί του Παναιτωλικού στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Άρης πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και συνέτριψε με 5-1 τον Παναιτωλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Άκης Μάντζιος δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση του μετά το τέλος της αναμέτρησης, όχι μόνο για την ευρεία νίκη της ομάδας του, αλλά κυρίως για την εικόνα της στον αγωνιστικό χώρο.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην NOVA: 
Για το παιχνίδι: «Περίμενα μια τέτοια αντίδραση από τα παιδιά, ήταν εξαιρετική. Δεν στέκομαι στο γκολ, αλλά στη διάθεση και την εικόνα. Βγάλαμε συνεργασίες και πίεση ψηλά. Αυτός είναι ο Άρης που θέλουμε να βλέπουμε. Πάνω σε αυτό θα πρέπει να συνεχίσουμε».
Για το ότι ο Άρης σκόραρε όσα γκολ είχε σημειώσει στο υπόλοιπο πρωτάθλημα: «Είναι ωραίο να πετυχαίνεις  πολλά γκολ αλλά δε στέκομαι στο σκορ αλλά στην εικόνα που δείξαμε. Υπάρχουν παιχνίδια που μπορεί να σκοράρεις με κάποιες φάσεις και άλλα που δημιουργείς ευκαιρίες και δεν βρίσκεις δίχτυα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εμείς θα μείνουμε στην εικόνα και την διάθεση. Αυτά θέλουμε να βλέπουμε. Από πλευράς σκορ ήταν το καλύτερο ημίχρονο που κάναμε».
Για το αν άγγιξε το τέλειο η απόδοση: «Θα πρέπει να σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας. Η ομάδα είναι Εξαιρετική. Δεν μπορεί να ξέχασαν όλοι αυτό που μπορούν να παίξουν. Αντιλαμβάνονται τα παιδιά ότι αδικούν τους εαυτούς τους».

Για τους πολλούς νέους σκόρερ: «Θέλουμε να σκοράρουμε, δε με ενδιαφέρει ποιος θα το κάνει. Με ενδιαφέρει το καλό ποδόσφαιρο, η προσπάθεια και το να βγάζει η ομάδα πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο. Όπως κάναμε στο περσινό πρωτάθλημα και ξαφνικά δεν έχουμε παρουσιαστεί έτσι από την αρχή της διοργάνωσης. Οι απαιτήσεις του κόσμου είναι μεγάλες και δικαιολογημένα υπάρχει πίεση».

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024