Λιβάι Γκαρσία – «Νιώθω πολύ καλύτερα, θα επιστρέψω σύντομα»
Το μήνυμα του Λιβάι Γκαρσία μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον Βόλο
Η ΑΕΚ νίκησε με 3-1 τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, όμως το διπλό για την Ένωση πέρασε σε δεύτερη μοίρα μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του Λιβάι Γκαρσία λίγο πριν το φινάλε.
Ο εξτρέμ της Ενωσης από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο έπεσε άσχημα στον αγωνιστικό χώρο σε μια διεκδίκηση στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, με το ιατρικό επιτελείο να του τοποθετεί κολάρο και να οδηγείται άμεσα στο νοσοκομείο για εξετάσεις, οι οποίες, ευτυχώς, ήταν καθαρές.
Ο Γκαρσία είναι καλά στην υγεία του ενώ θα υποβληθεί σε μαγνητική τη Δευτέρα στην Αθήνα για να διαπιστωθεί αν έχει κάποιο πρόβλημα στους συνδέσμους.
Ο ίδιος έχει πάρει ήδη τον δρόμο της επιστροφής από τον Βόλο μαζί με τον γιατρό της ομάδας και έστειλε και το δικό του μήνυμα για τον τραυματισμό του. Συγκεκριμένα, ο Λιβάι έγραψε χαρακτηριστικά: «Αισθάνομαι πολύ καλύτερα τώρα. Θα είμαι πίσω σύντομα».
Δείτε την ανάρτηση του Λιβάι Γκαρσία:

- Μπάγερν – Παρί: «Γιγαντομαχία» στο Μόναχο, με… φόντο τον μεγάλο τελικό της Βουδαπέστης
- NBA: Οι Θάντερ ισοπέδωσαν τους Λέικερς, 1-0 και για τους Πίστονς (vids)
- Ολυμπιακός: Το πρόγραμμα μέχρι το Final Four της Euroleague
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (6/5): Πού θα δείτε το Game 3, Παναθηναϊκός-Βαλένθια και τον ημιτελικό Μπάγερν-Παρί Σεν Ζερμέν
- Για το 3-0 και το Final-4 στο «σπίτι» του ο Παναθηναϊκός
- Μονακό: «Σεβασμός και καλή τύχη στον Ολυμπιακό» (vid)
- Ο Λανουά γλιτώνει την απολογία – Σκοτάδι και χάος στη διαιτησία
- Άρσεναλ – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Ο Σάκα την έστειλε στον τελικό (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 06.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-kathrinepnw-12506594-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442