Πέμπτη 23 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός – Ντόρσεϊ α λα… Σπανούλης

Ολυμπιακός – Ντόρσεϊ α λα… Σπανούλης

Ο ομογενής γκαρντ μπήκε στα… παπούτσια του Βασίλη Σπανούλη – Δείτε τα highlights από την τρομερή εμφάνιση που έκανε στην Μόσχα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ.

Ο Ολυμπιακός κοίταξε στα μάτια την πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη, αλλά «λύγισε» στις λεπτομέρειες και έφυγε ηττημένος από τη ρωσική πρωτεύουσα (88-82). Ένα παιχνίδι στο οποίο ξεχώρισε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος με την εμφάνιση που έκανε στη Μόσχα απέδειξε περίτρανα ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να στηριχθεί πάνω του.

Ο ομογενής γκαρντ «φόρτωσε» με 32 πόντους το καλάθι της ρώσικης ομάδας, έχοντας 4/4 δίποντα, 7/10 τρίποντα, 3/5 βολές, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 30:00 λεπτά συμμετοχής, με τον 25χρονο άσο να… αμείβεται με 34 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης της Euroleague. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι 14 από τους 32 πόντους ήταν στην τέταρτη περίοδο, με τον άσο του Ολυμπιακού να αποτελεί το αντίπαλο δέος του σούπερ σταρ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Γουίλ Κλάιμπερν, ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας 29 πόντους.

Οι 32 πόντοι ήταν ρεκόρ καριέρας στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, με τον ομογενή γκαρντ να είναι πραγματικά ασταμάτητος και να γεμίζει με πόντους το καλάθι της ρώσικης ομάδας. Ο άσος του Ολυμπιακού απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι είναι… killer στην επίθεση και μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις.

Σε μια εμφάνιση… α λά Βασίλη Σπανούλη, με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να βγάζει ενέργεια στο παρκέ και να ξεδιπλώνει το επιθετικό του ταλέντο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο ομογενής γκαρντ στη φετινή διοργάνωση έχει μέσο όρο 14 πόντους, με 42.1% στο δίποντο, 50% στο τρίποντο και 75% στις βολές, ενώ μαζεύει 3 ριμπάουντ ανά ματς και δίνει 2.4 ασίστ.

Δείτε την εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην ΤΣΣΚΑ:

Και τα highlights της αναμέτρησης:

Sports in

Στο Βερολίνο ο Ολυμπιακός, μετράει αντίστροφα για το Final Four (vids)

O Oλυμπιακός έφτασε στο Βερολίνο για το Final Four και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τον κόσμο των Ερυθρόλευκων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 23 Μαϊου 2024