Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
MEGA Star – Έτοιμοι η Konnie Μεταξά και ο Αντώνης Δημητριάδης για την σημερινή πρεμιέρα

MEGA Star – Έτοιμοι η Konnie Μεταξά και ο Αντώνης Δημητριάδης για την σημερινή πρεμιέρα

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» βρέθηκαν καλεσμένοι οι Konnie Μεταξά και Αντώνης Δημητριάδης!

Το «MEGA Star», η μακροβιότερη μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, κάνει πρεμιέρα σήμερα, Σάββατο 23 Οκτωβρίου, με το πιο δυνατό και fun δίδυμο στην παρουσίαση: Την ανατρεπτική, εκκεντρική και ταλαντούχα Konnie Μεταξά και τον καταξιωμένο DJ των πιο επιτυχημένων καλλιτεχνών στην Ελλάδα, Αντώνη Δημητριάδη

Κάθε Σάββατο, στις 16:30 στο MEGA, η Konnie και ο Αντώνης θα μας μεταφέρουν τον ενθουσιασμό και το πάθος τους για τη μουσική, θα μας ενημερώνουν για όλα όσα συμβαίνουν στην εγχώρια μουσική βιομηχανία και θα μας κρατούν την καλύτερη παρέα.

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» βρέθηκαν καλεσμένοι οι Konnie Μεταξά και Αντώνης Δημητριάδης!

«Δεν το έχω ξανακάνει αυτό. Ο Αντώνης με βοηθάει. Έχω τρομερό άγχος, ελπίζω να πάει καλά», είπε η Konnie Μεταξά. «Έχουμε τρομερή χημεία, κάνουμε πλάκα, σίγουρα θα δείτε μια ωραία σχέση μεταξύ μας», πρόσθεσε.

«Ήταν δική μου ιδέα η Konnie Μεταξά, εγώ την πρότεινα. Είναι εκρηκτική, δυναμική, αγαπάει τη μουσική, είναι επαγγελματίας», ανέφερε ο Αντώνης Δημητριάδης.

«Σήμερα έχουμε καλεσμένο τον FY και το Ζήση Ρούμπο, ενώ έχουμε και αποκλειστική συνέντευξη του Νίκου Οικονομόπουλου, που μας λέει πολλά πράγματα. Μιλάει για όσα πέρασε στην καραντίνα, τη μουσική και πολλά άλλα», εξήγησε ο ίδιος.

Η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» έκανε και έκπληξη στον Αντώνη Δημητριάδη, ο οποίος έχει σήμερα γενέθλια, με μία τούρτα!

Η εκπομπή, ως έκπληξη στην  Konnie Μεταξά, παρουσίασε και συνέντευξη του Μάριου Καπότση, που μίλησε για τη νίκη στους Ολυμπιακούς αγώνες, αλλά και για τη σχέση του με την Konnie Μεταξά.

«Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μας έδωσε ένα πριμ για τη νίκη 100.000 ευρώ, και εμείς θέλαμε να τα μοιράσουμε στους πυρόπληκτους, ήταν τιμή και χαρά μας», ανέφερε ο Μάριος Καπότσης.

«Με την Konnie γνωριστήκαμε στα MAD VMA, μέσα από μια εφαρμογή γνωριμιών. Δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα για μυστικό αρραβώνα μας. Ο Λευτέρης Πανταζής είναι πολύ ξεχωριστός άνθρωπος, τεράστιος καλλιτέχνης, τον αγαπώ πολύ», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Δεν του έκανα τη δύσκολη, δεν μου άρεσε. Βγαίναμε όμως, και είπα τελικά υπάρχουν ωραίοι που έχουν μυαλό. Είχα αυτή την ιδέα για τους όμορφους άντρες», είπε από την πλευρά της η Konnie Μεταξά.

Η συνέχεια, σήμερα στις 16.30, φυσικά στο MEGA!

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024