
Κιλκίς – 54χρονος με κοροναϊό έσπασε την καραντίνα – Πήγε στη δουλειά και μετά στο καφενείο
O 54χρονος εντοπίστηκε από τους άνδρες της ΕΛΑΣ, οι οποίοι του επέβαλλαν πρόστιμο 5.000 ευρώ για παραβίαση της καραντίνας.
Στην επιβολή προστίμου ύψους 5.000 ευρώ προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία, σε βάρος ενός 54χρονου, στο Κιλκίς, για παραβίαση καραντίνας.
Ειδικότερα, ο εν λόγω άνδρας παρόλο που βρέθηκε θετικός στον ιό έπειτα από rapid test, δεν έκανε ποτέ το μοριακό τεστ (PCR) για να επιβεβαιώσει τη νόσησή του.
Και όχι μόνο αυτό… Αντί να μπει σε καραντίνα, αποφάσισε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, thesstoday, πάει κανονικά στη δουλειά του και αργότερα σε… καφενείο.
Τελικώς, ο 54χρονος εντοπίστηκε από τους άνδρες της ΕΛΑΣ, οι οποίοι του επέβαλλαν πρόστιμο 5.000 ευρώ για παραβίαση της καραντίνας.
- Ιράν: Βετεράνος των ΗΠΑ εξηγεί τι πρέπει να κάνει ένας πιλότος όταν καταρριφθεί το αεροσκάφος του
- Μελόνι για Τραμπ: «Υπερασπίζουμε τα εθνικά μας συμφέροντα και όταν δεν συμφωνούμε πρέπει να το λέμε»
- Βραζιλία: 4 νεκροί στη συντριβή ιδιωτικού αεροσκάφους σε εστιατόριο
- Ουκρανία: Ουκρανική επίθεση προκαλεί διακοπή ηλεκτροδότησης σε περιοχές της Ζαπορίζια που ελέγχει η Ρωσία
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Και στο βάθος πρόωρες κάλπες
- Τα σενάρια ως το φινάλε της Euroleague: Πώς βγαίνει πρώτος ο Ολυμπιακός, μέχρι 6η θέση ο Παναθηναϊκός


