Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καιρός - Νέα κακοκαιρία από το βράδυ της Κυριακής – Πού θα βρέχει όλη την εβδομάδα

Καιρός – Νέα κακοκαιρία από το βράδυ της Κυριακής – Πού θα βρέχει όλη την εβδομάδα

Δείτε την πρόγνωση του καιρού από Κυριακή μέχρι Παρασκευή.

Ισχυρές καταιγίδες προβλέπονται από το βράδυ της Κυριακής στο νότιο Ιόνιο και τη νότια Πελοπόννησο με πτώση της θερμοκρασία στα βόρεια κατά 3 με 4 βαθμούς.

Ειδικότερα, την Κυριακή στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, το βόρειο Αιγαίο και βαθμιαία στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, ενώ σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα θαλάσσια- παραθαλάσσια, κυρίως στο Ιόνιο.

Από τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα στο νότιο Ιόνιο, τη δυτική και νότια Πελοπόννησο θα ενταθούν.

Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5, από το απόγευμα 5 με 7 μποφόρ και το βράδυ στο νότιο Ιόνιο 8 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6, βαθμιαία στα βόρεια 7 και το βράδυ στο βόρειο Αιγαίο 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση στα βόρεια όπου δεν θα ξεπεράσει τους 16 με 18 βαθμούς Κελσίου. Στην υπόλοιπη χώρα θα φτάσει τους 20 με 23 και στα νότια έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε την πρόγνωση του καιρού από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή

ΔΕΥΤΕΡΑ 25-10-2021

Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Κρήτη. Χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ, ενώ στα ανοιχτά του νοτίου Ιονίου πιθανώς να φτάσουν και τα 9 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση σε όλη τη χώρα. Στα βόρεια δεν θα ξεπεράσει τους 14 με 16 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη χώρα θα φτάσει τους 17 με 19 και στα Δωδεκάνησα και την Κρήτη τους 20 με 21 βαθμούς Κελσίου.

ΤΡΙΤΗ 26-10-2021

Στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια, με τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια και τη νότια νησιωτική χώρα. Μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο νότιο Ιόνιο, τη νότια Πελοπόννησο και την δυτική Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 7 και στο Ιόνιο 8 και πιθανώς τοπικά 9 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΕΤΑΡΤΗ 27-10-2021

Στην Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Στα υπόλοιπα νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και νότια και βαθμιαία στα ανατολικά ηπειρωτικά και στην βορειοανατολική νησιωτική χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 6 στο Ιόνιο 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΠΕΜΠΤΗ 28-10-2021

Στα βόρεια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Στα υπόλοιπα νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια τμήματα. Τα φαινόμενα τη νύχτα στα νότια θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο κυρίως στα βόρεια.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29-10-2021

Στα δυτικά, κεντρικά και νότια προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και και στο βόρειο Αιγαίο βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024