Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπουχαλάκης – «Να βελτιωθούμε, στόχος η πρόκριση»

Μπουχαλάκης – «Να βελτιωθούμε, στόχος η πρόκριση»

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μίλησε για το παιχνίδι με την Άιντραχτ και τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να δουλέψουν και να βελτιωθούν ενόψει των επόμενων αναμετρήσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Άιντραχτ στην Φρανκφούρτη με 3-1 για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη να στέκεται στα πολλά λάθη που έκαναν οι Ερυθρόλευκοι.

Ο έμπειρος μέσος τόνισε ότι οι Πειραιώτες θα πρέπει να συνεχίσουν την δουλειά, να βελτιωθούν και να παρουσιαστούν καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. «Στόχος η πρόκριση», επισήμανε ο διεθνής άσος.

«Εάν δεχθείς ένα γκολ σε τόσο καίριο σημείο η ψυχολογία σου αλλάζει. Θεωρώ ότι μπήκαμε καλά στα πρώτα λεπτά του β’ μέρους. Στο α’ μέρος δεν ήμασταν τόσο ανταγωνιστικοί εάν και είχαμε κάποιες προϋποθέσεις για γκολ.

Να δουλέψουμε πάνω σε αυτό το παιχνίδι, να δούμε τα λάθη μας γιατί είχαμε αρκετά. Σε τέτοιο επίπεδο δεν τα συγχωρεί τα λάθη ο αντίπαλος. Προχωράμε. Ο στόχος είναι η πρόκριση. Εάν είμαστε αυτοί που πρέπει θα πάρουμε αυτό που θέλουμε.

Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Να μας αφυπνίσει η ήττα. Να πεισμώσουμε. Να δουλέψουμε. Να γίνουμε καλύτεροι. Εάν θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό στην Ευρώπη να βελτιωθούμε. Αγώνα με τον αγώνα θα γινόμαστε πιο καλοί αρκεί να το δουλέψουμε».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024