Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκη - θρίλερ για την Ρεάλ (70-69)

Νίκη – θρίλερ για την Ρεάλ (70-69)

Η Ρεάλ έκανε την ανατροπή και πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη, επικρατώντας 70-69 της Φενέρμπαχτσε.

Δύο βολές του Βενσάν Πουαριέ στα τελευταία της αναμέτρησης, ήταν αρκετές για τη Ρεάλ Μαδρίτης να κάνει μια μεγάλη ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο και να πάρει το νίκη με σκορ 70-69 κόντρα στη Φενερμπαχτσε.

Παρότι οι Τούρκοι είχαν το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού δεν κατάφεραν να το διατηρήσουν, με τους Μερένχες να το εκμεταλλεύονται να παίρνουν ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα ενόψει της συνέχειας.

Κορυφαίος για το σύνολο του Πάμπλο Λάσο ήταν ο Φαμπιέν Κοζέρ που πέτυχε 16 πόντους, ενώ άλλους 10 πρόσθεσε ο Τομά Ερτέλ. Από την άλλη πλευρά, για την ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς ξεχώρισαν οι Νάντο Ντε Κολό και Γιαν Βέσελι με 11 και 10 πόντους αντίστοιχα.

Στο πρώτο ημίχρονο η Φενέρμπαχτσε ξεκίνησε πολύ καλύτερα, καταφέρνοντας να πάρει τα ηνία του ματς και να βάλει δύσκολα στη Ρεάλ Μαδρίτης με την πολύ καλή της άμυνα κυρίως στα πρώτα δέκα λεπτά, όπου οι Μερένχες σκόραραν μόλις δέκα πόντους. Οι παίκτες του Λάσο ισορρόπησαν την αναμέτρηση στη συνέχεια, με τους Τούρκους όμως να έχουν τα ηνία του αγώνα και τελικά να πηγαίνουν στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα (35-41).

Στην τρίτη περίοδο το παιχνίδι συνεχίστηκε στους ίδιους ρυθμούς, με τη Ρεάλ όμως να σφίγγει περισσότερο την άμυνά της και να ταλαιπωρεί το σύνολο του Σάσα Τζόρτζεβιτς, καταφέρνοντας εν τέλει να ροκανίσει περισσότερο τη διαφορά.

Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν πραγματικό ντέρμπι, με τους Ισπανούς να κάνουν την αντεπίθεσή τους, καταφέρνοντας να περάσουν μπροστά στο σκορ με τις βολές του Πουαριέ. Ο Μαριάλ Σαγιόκ με τρίποντο στη εκπνοή προσπάθησε να δώσει τη νίκη στην ομάδα του, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024