Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ - «Ο κ. Μητσοτάκης θέλει να κρύψει τις ευθύνες του για τις λίστες Πέτσα»

ΣΥΡΙΖΑ – «Ο κ. Μητσοτάκης θέλει να κρύψει τις ευθύνες του για τις λίστες Πέτσα»

Ο ΣΥΡΙΖΑ «έχει ξεκαθαρίσει» ότι μετά τη σύσταση της εξεταστικής επιτροπής «αποδέχεται οποιαδήποτε πρόταση για χρονική διεύρυνση», επισημαίνει η Κουμουνδούρου σε ανακοίνωσή της-απάντηση στη ΝΔ

«Ο κ. Μητσοτάκης θέλει να κρύψει τις ευθύνες του για τις λίστες Πέτσα πίσω από ‘ουδέτερες διατυπώσεις’», υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, με την οποία απαντά στη ΝΔ, που έθεσε ζήτημα διευρυμένης εξεταστικής επιτροπής.

«Η Εξεταστική Επιτροπή θα στηθεί είτε ψηφίσει η ΝΔ είτε όχι», σημειώνει η Κουμουνδούρου και διερωτάται: «Δεδομένου λοιπόν ότι η ΝΔ θα έχει την πλειοψηφία στην Επιτροπή και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεκαθαρίσει ότι μετά τη σύστασή της αποδέχεται οποιαδήποτε πρόταση για χρονική διεύρυνση, τι είναι αυτό που φοβίζει τον κ. Μητσοτάκη και προσπαθεί να δραπετεύσει; Μήπως ότι η υπόθεση Κουρτς είναι παιδική χαρά, μπροστά στα αίσχη που έχουν κάνει ο ίδιος και οι στενοί του συνεργάτες με τις υπογραφές τους;».

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει με το εξής «πολύ απλό», όπως τονίζει, ερώτημα: «Θα σεβαστούν τη διαδικασία που προβλέπει το άρθρο 68  παρ. 2 του νέου Συντάγματος, που και οι ίδιοι ψήφισαν. ή από τον πανικό τους θα ευτελίσουν και το Σύνταγμα και το Κοινοβούλιο;».

Υπενθυμίζεται πάντως ότι, νωρίτερα, πηγές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ είχαν καλέσει τον Αλέξη Τσίπρα να απαντήσει, εάν θα αποδεχτεί να είναι διευρυμένο, από το 2015 και εντεύθεν, το πεδίο έρευνας της εξεταστικής επιτροπής.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024