Κρήτη – Υπεύθυνη εμβολιαστικού κέντρου ομολόγησε τον ψευδή εμβολιασμό της – Τέθηκε σε αργία
O διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος Γιώργος Χαλκιαδάκης, αποκάλυψε πως έπειτα από καταγγελία εντοπίστηκαν δύο ειδικευόμενοι γιατροί, οι οποίοι εμφανίζονταν ως εμβολιασμένοι κατά του κοροναϊού, χωρίς να είναι.
Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό απασχολεί τη διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, από τον περασμένο Ιούλιο.
Μιλώντας στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος Γιώργος Χαλκιαδάκης, αποκάλυψε πως έπειτα από καταγγελία εντοπίστηκαν δύο ειδικευόμενοι γιατροί, οι οποίοι εμφανίζονταν ως εμβολιασμένοι κατά του κοροναϊού, χωρίς να είναι.
«Υπήρξε μια καταγγελία, που έλεγε ότι υπήρχαν δύο ειδικευόμενοι γιατροί, οι οποίοι ενώ είναι καταγεγραμμένοι ως εμβολιασμένοι, στην ουσία δεν είχαν πραγματοποιήσει τον εμβολιασμό τους. Έγινε η προβλεπόμενο από το νόμο ΕΔΕ, διαπιστώθηκαν οι παραβάσεις και ο φάκελος εστάλη στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΥΠΕ, ώστε να αποφασιστούν οι κυρώσεις» ανέφερε ο κ. Χαλκιαδάκης
Όπως προβλέπεται βάσει νόμου, οι γιατροί τέθηκαν σε αργία ενώ ο κ. Χαλκιαδάκης διευκρίνισε πως τα πιστοποιητικά των δύο ειδικευόμενων γιατρών δεν ήταν πλαστά. «Η μια εξ αυτών ήταν υπεύθυνη στο εμβολιαστικό κέντρο και υποτίθεται ότι ο ένας εμβολίασε τον άλλο. Δήλωσαν στο σύστημα ότι έγινε ο εμβολιασμός και μετά από καταγγελία και έρευνα του νοσοκομείου, αποδείχθηκε ότι δεν ισχύει ο εμβολιασμός. Έκαναν εικονικό εμβολιασμό. Τα πιστοποιητικά δεν ήταν πλαστά, ήταν νόμιμα, με τη διαφορά ότι η πράξη του εμβολιασμού δεν έγινε».
Σύμφωνα με τον κ. Χαλκιαδάκη, σπάνια θα μείνει ένας γιατρός μόνος του στο εμβολιαστικό κέντρο. «Πάντα είναι εκεί ένας γραμματέας και ένα νοσηλευτής. Τη συγκεκριμένη στιγμή που έγινε αυτό έτυχε να υπάρχει μόνο ο γιατρός με τον συνάδελφο του και να μην υπάρχει γραμματέας ούτε νοσηλευτής, διότι ήταν την ώρα που άλλαζαν οι βάρδιες και έμειναν για λίγα λεπτά μόνοι τους».
Κλείνοντας, ο κ. Χαλκιαδάκης ανέφερε ότι έγιναν ότι προβλέπεται από το νόμο και η ιστορία θεωρείται λήξασα.
- Τοξικότητα κυβερνητικής κοπής
- Diamond League: Τεντόγλου και Τζένγκο δοκιμάζονται στο Μονακό
- Σφυροκόπημα Ανδρουλάκη: Ακρίβεια παντού, οι πολίτες δεν χρειάζονται τη συμπόνοια σας αλλά λύσεις – Στο βήμα ο Μητσοτάκης
- Ελάτε να μου μιλήσετε, δεν δαγκώνω: Ο Μπιλ Γουόρντ των Black Sabbath μιλά για τις μέρες του σε αναπηρικό αμαξίδιο
- Θεσσαλονίκη: Πτήση προς Σαράγεβο επέστρεψε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λόγω επιθετικού επιβάτη
- «Τον βάλαμε σε τζετ και κάναμε κύκλους για να μην μας δουν» – Πώς η Λίβερπουλ του Κλοπ πήγε να πάρει τον Εμπαπέ
- Hurriyet: Πουλήθηκαν οι S-400 σε άλλη χώρα του Κόλπου – Εντός της ημέρας οι ανακοινώσεις
- BBC: «Στην Άρσεναλ με 40 εκατ. ευρώ ο Τζόλης»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442