Ο άτυχος Βρετανός είδε τις ακαθαρσίες να καλύπτουν τον κήπο του σπιτιού του, τις ομπρέλες και τα τραπεζοκαθίσματα

Δικαίως μπορεί να κατέχει τον τίτλο του πιο άτυχου της χρονιάς. Ο λόγος για ένας Βρετανό ο οποίος τον περασμένο Ιούλιο, έπεσε θύμα εναέριων ακαθαρσιών που έφυγαν από τουαλέτες αεροσκάφους.

Το συμβάν έλαβε χώρα μερικές χιλιάδες πόδια πάνω από το αεροδρόμιο του Χίθροου, το οποίο γνωστοποίησε ένας σύμβουλος αερομεταφορών σε φόρουμ. Ο άτυχος Βρετανός που ζει κοντά στο Κάστρο του Ουίντσορ, είδε τις ακαθαρσίες να καλύπτουν τον κήπο του σπιτιού του, τις ομπρέλες, τα τραπεζοκαθίσματα, δημιουργώντας ένα ομολογουμένως αποκρουστικό σκηνικό. «Ήταν έξω, στον κήπο του εκείνη τη στιγμή», είπε ο σύμβουλος Karen Davis για να περιγράψει το σκηνικό με όσο λιγότερες λεπτομέρειες γινόταν: «Ήταν μία φρίκη. Πραγματική φρίκη».

Το περιστατικό βέβαια, στάθηκε αφορμή για να συζητηθεί ο μηχανισμός με τον οποίο απορρίπτονται τα λύματα από τις τουαλέτες των αεροπλάνων, αλλά και να εξεταστεί η πιθανότητα για επανάληψη του περιστατικού στο μέλλον.

Ένας άλλος σύμβουλος, σύμφωνα με τον Guardian, το χαρακτήρισε ως «μία στο δισεκατομμύριο», για να βρει τη σύμφωνη γνώμη ενός συναδέλφου του ο οποίος απέδωσε την ατυχία στο χαμηλό υψόμετρο που ενδεχομένως «έβγαλε τα λύματα από τον εξαερισμό», τονίζοντας πως, από την 40ετή εμπειρία του θεωρεί ότι ο κίνδυνος τέτοια φαινόμενα να επαναληφθούν είναι μάλλον απίθανος.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr