Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός, ενόψει της αυριανής (22/10) αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.
Ο Ολυμπιακός θα αναχωρήσει στις 17:00 το απόγευμα με πτήση τσάρτερ για την Μόσχα και αύριο το πρωί θα κάνει χαλάρωμα με σουτ στην «MEGASPORT Arena». Στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται και ο Βασίλης Χρηστίδης.
Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα κατά την επιστροφή της από την ρωσική πρωτεύουσα δεν θα προσγειωθεί στην Αθήνα, αλλά στην Θεσσαλονίκη καθώς την Κυριακή αντιμετωπίζει τον Ηρακλή για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.
Με τον Βεζένκοφ να σημειώνει 20 πόντους κι ακόμη τέσσερις παίκτες του να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων, ο Ολυμπιακός... πάτησε γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο και συνέτριψε τη Μονακό στο πρώτο ματς του ΣΕΦ.
Σχετικά εύκολα έφτασε στην πρώτη νίκη της επί της Ζαλγκίρις Κάουνας, η Φενερμπαχτσέ επικρατώντας με 89-78 στην Πόλη. Πρώτος σκόρερ ο Μπιμπέροβιτς με 26 πόντους, καταλυτικός και ο Χόρτον-Τάκερ με 15.