Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μάρτιν – «Αυτοπεποίθηση, άμυνα και σκληράδα»

Μάρτιν – «Αυτοπεποίθηση, άμυνα και σκληράδα»

Ο Μάρτιν μίλησε για το σπουδαίο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (22/10, 20:00) και ανέφερε τα στοιχεία που θα οδηγήσουν τον Ολυμπιακό στη νίκη.

Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Παρασκευής θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ (20:00) στην Μόσχα για την 5η αγωνιστική της Euroleague, με τον Χασάν Μάρτιν να τονίζει ότι για να πάρουν τη νίκη οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να παίξουν με αυτοπεποίθηση, να αποφύγουν τα λάθη και να πιέσουν πολύ στην άμυνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θεωρώ πως θα είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Είναι από τις κορυφαίες ομάδες της λίγκας», τόνισε ο Αμερικανός σέντερ και συνέχισε: «Θα πρέπει να παίξουμε σκληρά, να βγούμε στο παρκέ με αυτοπεποίθηση και να μην κάνουμε πολλά λάθη, γιατί είναι πραγματικά καλή ομάδα.

Όπως είπα και πριν για να κερδίσουμε θα πρέπει να παίξουμε με αυτοπεποίθηση, να μην επιτρέψουμε τα ελεύθερα σουτ και να παίξουμε σκληρά στην άμυνα γιατί είναι μια ομάδα με μέγεθος. Αν παίξουμε δυνατά, πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Μέχρι στιγμής η άμυνα έχει δώσει σπουδαία αποτελέσματα στους «ερυθρόλευκους» και όπως παραδέχθηκε ο Χασάν Μάρτιν σε αυτή θα συνεχίσουν να… ποντάρουν. «Αμυντικά έχουμε πολύ καλό ρυθμό αυτή τη στιγμή και αυτό είναι ένα καλό βήμα. Θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να ανεβάσουμε ρυθμό, ειδικά κόντρα σε μια τόσο δυνατή ομάδα όπως είναι η ΤΣΣΚΑ. Δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε. Θα πρέπει να μείνουμε συμπαγείς».

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024