Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παλαιοβιβλιοπωλείο των Αστέγων

Παλαιοβιβλιοπωλείο των Αστέγων

Δουλειά των δημοτικών κοινωνικών υπηρεσιών είναι να στέκονται με όλες τους τις δυνάμεις κοντά στους ανθρώπους με προβλήματα, αλλά και να εκπαιδεύουν τους δημότες στα οφέλη της κοινωνικής προσφοράς. Στα Βριλήσσια ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης μετέτρεψε την δωρεά των δημοτών σε δώρο προς τους άστεγους συμπολίτες μας

Ο Δήμος Βριλησσίων μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης ενισχύοντας το δικαίωμα στη μάθηση και στον πολιτισμό παρέδωσε για ακόμη μία φορά 20 κούτες με βιβλία  που αφορούν στην λογοτεχνία, την εκπαίδευση, το θέατρο, τον πολιτισμό, την ποίηση κ.α., στο «Παλαιοβιβλιοπωλείο των Αστέγων» που βρίσκεται στην οδό Πειραιώς 132.

Το «Παλαιοβιβλιοπωλείο των Αστέγων» είναι ένα εγχείρημα του Λεωνίδα Κουρσούμη με σπουδές στα οικονομικά,  ο οποίος κατά την διάρκεια της κρίσης που βίωσε η Ελλάδα βρέθηκε άστεγος στα 69 του χρόνια. Μαζί με άλλους δύο αστέγους δημιούργησαν τον συγκεκριμένο χώρο, σκοπός του οποίου δεν είναι η φιλανθρωπία, αλλά μια προσπάθεια που θα βοηθήσει τους αστέγους να αναδιοργανώσουν τη ζωή τους.

«Με τη συμβολή σας στο Κοινωνικό Ανταλλακτήριο του Δήμου προσφέρουμε σε συνανθρώπους που έχουν ανάγκη και αρκετά από τα βιβλία που έχουν συγκεντρωθεί,  έχουν δοθεί στο «Παλαιοβιβλιοπωλείο των Αστέγων».

Στηρίζουμε την προσπάθεια των αστέγων για αξιοπρεπή επιβίωση.

Μένουμε κοντά στον Άνθρωπο» είναι το μήνυμα – κάλεσμα της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου Βριλήσσιων που επιτελεί κατά πως φαίνεται συνειδητά το καθήκον της

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024