Αρκαλοχώρι – Νέος σεισμός 4 ρίχτερ ταρακούνησε την περιοχή
Χωρίς τέλος οι σεισμοί στην περιοχή του Ηρακλείου, καθώς μια νέα δόνηση είχαμε στις 17.14, εντάσεως 4 Βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ σύμφωνα με το Γεωδυναμικό.
Νέος σεισμός 4 Ρίχτερ σημειώθηκε στην περιοχή του Ηρακλείου σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο. Για ακόμα μια φορά το επίκεντρο της δόνησης ήταν στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου, και συγκεκριμένα 6 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της κομώπολης, με εστιακό βάθος τα 14.4 χιλιόμετρα.
Ο νέος μετασεισμός, έρχεται να προστεθεί στις αλλεπάλληλες δονήσεις που σημειώνονται στην περιοχή τις τελευταίες ώρες και έχουν προκαλέσει εκ νέου ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής.
Υπενθυμίζεται ότι ο σεισμολόγος και μέλος της Επιτροπής Εκτίμησης Σεισμικού Κινδύνου, Γεράσιμος Παπαδόπουλος υπογράμμισε ότι “είμαστε ακόμα στην φάση της μετασεισμικής ακολουθίας των 5,8 Ρίχτερ της 27ης Σεπτεμβρίου”.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ ξεκίνησαν τις πανελλαδικές την Παρασκευή με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας και συνεχίζουν τις εξετάσεις τους την Τετάρτη με μαθήματα Προσανατολισμού
Το κεντρικό θέμα της 'Εκθεσης των Πανελλαδικών για τα ΕΠΑΛ επικεντρώθηκε στον αθλητισμό, και συγκεκριμένα στο μπάσκετ, αλλά ως φιλοσοφία ζωής, συνεργασίας