Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
BMW M135i xDrive: Βελτίωση στα σημεία

BMW M135i xDrive: Βελτίωση στα σημεία

Το μικρότερο μοντέλο της BMW, υιοθετεί μια σειρά στοχευμένων αναβαθμίσεων που αποσκοπούν στην βελτίωση των δυναμικών της χαρακτηριστικών αλλά και να ενισχύσουν περαιτέρω τον διασκεδαστικό χαρακτήρα της

H βαυαρική φίρμα προχωρά σε μια μετριοπαθή αναβάθμιση της M135i xDrive των 306 ίππων που σύμφωνα με τις συστάσεις, εξασφαλίζει μια ακόμα δυναμικότερη οδική συμπεριφορά συν κάποια επιπλέον εξοπλιστικά στοιχεία.

Στις βελτιώσεις συγκαταλέγονται τροποποιήσεις στο πλαίσιο καθώς και ένας νέος ήχος για την εξάτμιση ο οποίος είναι τεχνητά βελτιωμένος και φιλτράρεται στην καμπίνα μέσα από το ηχοσύστημα, συμβάλλοντας στον διασκεδαστικό χαρακτήρα που υπόσχεται η ισχυρότερη εκδοχή του άσου.

Σε ό,τι αφορά την ανάρτηση, η αναβαθμισμένη έκδοση διαθέτει ανασχεδιασμένα σημεία στήριξης για τα μπροστινά ψαλίδα καθώς και διαφορετική ρύθμιση αναφορικά με τη γωνία camber (σύγκλιση/απόκλιση) των τροχών προς όφελος μιας ακόμα δυναμικότερης συμπεριφοράς ιδίως κατά τις αλλαγές κατεύθυνσης.

Υπό το ίδιο ακριβώς σκεπτικό έχουν αντικατασταθεί επίσης τα ελατήρια και τα αμορτισέρ καθώς και οι βραχίονες της πίσω ανάρτησης, στοιχείο που σύμφωνα με τους μηχανικούς της BMW, συμβάλλει στην μείωση των κλίσεων του αμαξώματος αλλά και στην αίσθηση του συστήματος διεύθυνσης.

Με εξαίρεση το νέο τεχνητό ήχο του συστήματος εξαγωγής που φιλτράρεται στην καμπίνα μέσω του ηχοσυστήματος δεν υπάρχουν άλλες αλλαγές στο εσωτερικό της. Σε ό,τι αφορά την συγκεκριμένη αλλαγή, αξίζει να σημειωθεί ότι επί της ουσίας πρόκειται για τεχνητό ήχο ο οποίος εκπέμπεται ανάλογα με την πίεση που ασκείται στο δεξί πεντάλ.

Την εικόνα συμπληρώνει μια νέα παλέτα χρωμάτων μεταξύ των οποίων μια νέα απόχρωση κίτρινου Sao Paulo, πορτοκαλί, Frozen Orange και γκρι Frozen Pure Grey.

Aνέπαφος παραμένει ο κινητήρας των 2,0 λίτρων ο οποίος αποδίδει 306 ίππων και 450 Nm ροπής ο οποίος συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης. Το σύστημα μετάδοσης συμπληρώνει η παρουσία ενός μηχανικού περιορισμένης ολίσθησης για τον μπροστινό άξονα.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024