Το μικρότερο μοντέλο της BMW, υιοθετεί μια σειρά στοχευμένων αναβαθμίσεων που αποσκοπούν στην βελτίωση των δυναμικών της χαρακτηριστικών αλλά και να ενισχύσουν περαιτέρω τον διασκεδαστικό χαρακτήρα της

H βαυαρική φίρμα προχωρά σε μια μετριοπαθή αναβάθμιση της M135i xDrive των 306 ίππων που σύμφωνα με τις συστάσεις, εξασφαλίζει μια ακόμα δυναμικότερη οδική συμπεριφορά συν κάποια επιπλέον εξοπλιστικά στοιχεία.

Στις βελτιώσεις συγκαταλέγονται τροποποιήσεις στο πλαίσιο καθώς και ένας νέος ήχος για την εξάτμιση ο οποίος είναι τεχνητά βελτιωμένος και φιλτράρεται στην καμπίνα μέσα από το ηχοσύστημα, συμβάλλοντας στον διασκεδαστικό χαρακτήρα που υπόσχεται η ισχυρότερη εκδοχή του άσου.

Σε ό,τι αφορά την ανάρτηση, η αναβαθμισμένη έκδοση διαθέτει ανασχεδιασμένα σημεία στήριξης για τα μπροστινά ψαλίδα καθώς και διαφορετική ρύθμιση αναφορικά με τη γωνία camber (σύγκλιση/απόκλιση) των τροχών προς όφελος μιας ακόμα δυναμικότερης συμπεριφοράς ιδίως κατά τις αλλαγές κατεύθυνσης.

Υπό το ίδιο ακριβώς σκεπτικό έχουν αντικατασταθεί επίσης τα ελατήρια και τα αμορτισέρ καθώς και οι βραχίονες της πίσω ανάρτησης, στοιχείο που σύμφωνα με τους μηχανικούς της BMW, συμβάλλει στην μείωση των κλίσεων του αμαξώματος αλλά και στην αίσθηση του συστήματος διεύθυνσης.

Με εξαίρεση το νέο τεχνητό ήχο του συστήματος εξαγωγής που φιλτράρεται στην καμπίνα μέσω του ηχοσυστήματος δεν υπάρχουν άλλες αλλαγές στο εσωτερικό της. Σε ό,τι αφορά την συγκεκριμένη αλλαγή, αξίζει να σημειωθεί ότι επί της ουσίας πρόκειται για τεχνητό ήχο ο οποίος εκπέμπεται ανάλογα με την πίεση που ασκείται στο δεξί πεντάλ.

Την εικόνα συμπληρώνει μια νέα παλέτα χρωμάτων μεταξύ των οποίων μια νέα απόχρωση κίτρινου Sao Paulo, πορτοκαλί, Frozen Orange και γκρι Frozen Pure Grey.

Aνέπαφος παραμένει ο κινητήρας των 2,0 λίτρων ο οποίος αποδίδει 306 ίππων και 450 Nm ροπής ο οποίος συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης. Το σύστημα μετάδοσης συμπληρώνει η παρουσία ενός μηχανικού περιορισμένης ολίσθησης για τον μπροστινό άξονα.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr