
Παναθηναϊκός – Με Πούγγουρα η προπόνηση, στο γυμναστήριο ο Μακέντα
Ο Αχιλλέας Πούγγουρας επέστρεψε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, ενώ αντίθετα ο Φεντερίκο Μακέντα έκανε δικό του πρόγραμμα στο γυμναστήριο.
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προπόνηση του σήμερα με ένα ευχάριστο, καθώς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Αχιλλέα Πούγγουρα να προπονείται κανονικά. Ο Έλληνας στόπερ έδωσε το παρών στην προπόνηση της Τρίτης και ακολούθησε το ομαδικό πρόγραμμα και είναι έτοιμος για το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.
Ο Πούγγουρας φαίνεται πως ξεπέρασε την κάκωση στο μετατάρσιο, με τον Γιοβάνοβιτς να τον υπολογίζει για το παιχνίδι με την ομάδα της Αρκαδίας, όπου οι πράσινοι ψάχνουν το πρώτο διπλό τους στο φετινό πρωτάθλημα.
Από εκεί και πέρα, ο Φεντερίκο Μακέντα μπήκε στο γυμναστήριο έχοντας κάνει μέχρι και χθες θεραπεία, ενώ ατομικό ακολούθησαν οι Λούντκβιστ, Κουρμπέλης, Αγιούμπ και Μπεκ.
- Λίβανος: Ο Γκουτέρες καλεί «όλα τα μέρη» να τηρήσουν «πλήρως» την κατάπαυση του πυρός
- Τραμπ: Ο πάπας Λέων είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει, αλλά έχει αδυναμίες στην εξωτερική πολιτική
- Το Ιράν χαιρετίζει τη συμφωνία του Λιβάνου με το Ισραήλ – «Εντάσσεται» στην εκεχειρία με τις ΗΠΑ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: – Παραιτηθείτε… – Δεν εκβιάζομαι…
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»



