Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σφαιρόπουλος – «Να κάνουμε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι»

Σφαιρόπουλος – «Να κάνουμε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για το παιχνίδι της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό για την 5η αγωνιστική της Euroleague.

Τη δεύτερη συνεχόμενη και τρίτη συνολικά στη φετινή Euroleague θα ψάξει το βράδυ της Πέμπτης (21/10, 21:05) η Μακάμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Οι Ισραηλινοί θα υποδεχθούν το Τριφύλλι, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και να ζητάει από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα και στις δύο πλευρές του παρκέ. «Θα πρέπει να κάνουμε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι και στις δύο πλευρές του παρκέ», ανέφερε και πρόσθεσε: «να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε στα δικά μας στάνταρ».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Επιστρέφουμε στην έδρα μας και μετά τη νίκη στην έδρα της Βιλερμπάν θέλουμε να συνεχίσουμε στα θετικά αποτελέσματα. Παίζουμε κόντρα σε μία ομάδα που θέλει νίκες. Έχουν δώσει ορισμένα εκτός έδρας ματς, ενώ έφτασαν κοντά στη νίκη κόντρα στην Μπασκόνια και αυτό θα προσπαθήσουν να κάνουν και τώρα. Γι’ αυτό, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε στα δικά μας στάνταρ. Θα πρέπει να κάνουμε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι και στις δύο πλευρές του παρκέ. Έχουμε ανακοινώσει ήδη sold out και αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς χρειαζόμαστε τον έκτο παίκτη μας για να μας βοηθήσει να πάρουμε τη νίκη», δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Από την πλευρά του, ο Ιφτάχ Ζιβ είπε: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξουμε μπροστά στους οπαδούς μας. Ανυπομονούμε να πάρουμε ώθηση και αυτοπεποίθηση για τη νίκη. Θα είμαστε έτοιμοι».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024