Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κωνσταντίνος Τζούμας - Δεν έχω ακούσει ποτέ αρνητικό σχόλιο σε κοπλιμέντο που έχω κάνει

Κωνσταντίνος Τζούμας – Δεν έχω ακούσει ποτέ αρνητικό σχόλιο σε κοπλιμέντο που έχω κάνει

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και συγγραφέας μίλησε για το ραδιόφωνο, τον πατέρα του αλλά και το GNTM

Καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» ήταν το βράδυ της Τρίτης (19/10) ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και συγγραφέας μίλησε για την αγάπη του, το ραδιόφωνο, για το #metoo, το GNTM αλλά και τον πατέρα του.

«Μακροβιότερος είμαι κι εγώ, 78 χρονών. Μαζί με τις εκπομπές πάω κι εγώ. Το ραδιόφωνο είναι μαγική εικόνα χωρίς εικόνα. Χωρίζει τη ζωή μου στον πριν και το μετά. Είναι μεγάλη υπόθεση αυτή, το ότι έχω κάτι, ειδικά στην καραντίνα, που όλοι οι συνάδελφοι έκαναν αμάν για κάποιον ρόλο. Εγώ είχα αυτό και το “Έτερος εγώ” και το “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” παράλληλα. Αλλά το ραδιόφωνο, καθημερινά με έχει κρατήσει σε μία πειθαρχία. Δεν είχα να ξυπνήσω όποτε θέλω, ούτε ξέρω που θα βρισκόμουν σήμερα», είπε.

«Σκηνοθετώ τη ζωή μου»

Σε ερώτηση για το αν έχει αυτολογοκριθεί, απάντησε: «Όχι, έχω κάνει τα μύρια όσα. Λέω ότι μου κατέβει. Δεν έχω υποστεί κανενός είδους λογοκρισία. Αυτολογοκρίνομαι, σκηνοθετώ τη ζωή μου με λίγα λόγια. Θέλω να με βλέπω κάπως αλλιώς, να μην είναι η καθημερινότητα χύμα στο κύμα. Θα ενδώσω στα στερεότυπα, όχι στις “χοντράδες”. Είναι ο λόγος που έφευγα από τον Πειραιά και ανέβηκα το συντομότερο προς την Αθήνα. Και πριν από το #metoo δεν έλεγα πράγματα ενοχλητικά. Και πριν φυλαγόμουν. Δεν έχω ακούσει ποτέ αρνητικό σχόλιο σε κοπλιμέντο που έχω κάνει».

Για το αν όντως έβλεπε GNTM σημείωσε: «Για πλάκα το είχα πει αλλά πήρε τεράστιες διαστάσεις. Ότι μου είχαν κάνει πρόταση, ότι αρνήθηκα. Το έχω δει μια φορά. Δεν βλέπω τηλεόραση, δεν ασχολούμαι με το ίντερνετ, διαβάζω εφημερίδες, παραδοσιακά. Ακούω τους πάντους, διαβάζω τις συνεντεύξεις όλων. Κάνω όχι συνεντεύξεις, συζητήσεις, podcast στο ραδιόφωνο. Έχω καλέσει τον Τσαφούλια, ο οποίος είναι πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος, τον Στάνκογλου που είναι πιο παιχνιδιάρης, τη Βίκυ Καγιά που έχει αυτά τα επίμονα, φλύαρα πόδια και τον νεαρό υπουργό 38χρονών Πιερρακάκη. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση».

«Δεν πένθησα την μητέρα μου»

Τέλος, μίλησε για την βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας που είχε ο πατέρας του στον Πειραιά αλλά και για τις εξωσυζυγικές σχέσεις που διατηρούσε.

«Τα έφαγε στις γυναίκες ο πατέρας μου. Κληρονόμησε 24 χρονών τα πάντα από τον πατέρα μου. Η μητέρα μου πέθανε όταν ήμουν 15 χρονών. Τότε έχασα κάθε ενδιαφέρον. Δεν την πένθησα, έκανα τον ψυχρό και τον αδιάφορο, ειδικά σε εκείνους που μου χτυπούσαν την πλάτη. Δεν πρόλαβα να πω τίποτα στη μάνα μου, ούτε στον πατέρα μου», κατέληξε.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024