Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Κουρής - Είχα πολύ καλές κριτικές γι αυτό τη «ψώνισα»

Νίκος Κουρής – Είχα πολύ καλές κριτικές γι αυτό τη «ψώνισα»

Ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες, την επιστροφή του στην τηλεόραση και την προτεραιότητα τού θεάτρου

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Τρίτης (19/10) ο Νίκος Κουρής.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην επαγγελματική του πορεία, στην τηλεοπτική του επιστροφή αλλά και στην προσωπική του ζωή.

Αρχικά, μίλησε για τις Άγριες Μέλισσες: «Οι Μέλισσες τα έχουν όλα. Είναι καλή η παρέα, το σενάριο, το φως, η εικόνα που θυμίζει σινεμά και αυτό είναι σημαντικό για εμένα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και με το κλίμα και με το αποτέλεσμα και με τον κόσμο που το αγαπάει. Ο ρόλος είναι εντελώς απέναντι από τα πιστεύω μου. Ο Ζάχος είναι ιδεαλιστής και δεν έχει μυστικά, κίνητρα και φιλοφοξίες. Είναι πλανημένος, πιστεύει ότι από τη Χούντα θα βγει κάτι καλό», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τον λόγο της απουσίας του από την τηλεόραση ανέφερε: «Νομίζω ότι ήταν ο χρόνος και η προτεταιότητα του θεάτρου. Είχα προτεραιότητα το θέατρο, δεν είχα χρόνο για τηλεόραση. Το θέατρο είναι μια σκλαβιά, πολύ κουραστική, επίπονη, ψυχοφθόρα αλλά και πολύ ευχάριστη. Είναι πολύ δύσκολη δουλειά, σου ζητάει τα πάντα».

«Αυτό που νομίζεις σε σκλαβώνει»

Στη συνέχεια, παραδέχτηκε ότι τα θετικά σχόλια που λάμβανε είχαν σαν αποτέλεσμα να τη «ψωνίσει», και ας μην το αντιληφθηκε ο κόσμος.

«Είχα πολύ καλές κριτικές γι αυτό τη «ψώνισα». Και δεν το καταλάβαινε κανείς ότι τη ψώνισα, την είχα ψωνίσει μέσα μου. Το ψώμιο το θεωρώ ως εξής: κάτι σου λένε, κάτι πιστεύεις, κάτι νομίζεις και αυτό σε ωρίζει. Αυτό που νομίζεις σε σκλαβώνει. Όλα τα πράγματα παίζονται όταν γυρίζεις σπίτι σου, με τους δικούς σου ανθρώπους», είπε.

Τέλος, έκανε ειδική μνεία στη σύζυγό του: «Είμαστε 16 χρόνια μαζί. Δεν είναι σύζυγος η Έλενα όταν δουλεύουμε μαζί. Είναι πολύ μεγάλη καλλιτέχνης και έχω μεγάλο θαυμασμό. Δεν το λέω για να ευλογήσω τα γένια μου ή κάτι τέτοιο. Δεν είναι τηλεοπτική αλλά οι άνθρωποι του χώρου το ξέρουν. Είναι σπουδαία, η Έλενα χαρίζει αγάπη μέσα από την τέχνη της».

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024