Για τέταρτη χρονιά το GNTM έχει επιστρέψει στη συχνότητα του Star.

Και για δεύτερη χρονιά, συμμετέχουν και άνδρες εκτός των γυναικών.

Ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε είναι ο Θοδωρής, όμως η Άννα έχει πει πολλές φορές ότι ο Βασίλης έχει εκφράσει σε πολλές περιπτώσεις την πρόθεσή του να αποχωρήσει.

Και μάλλον η παίκτρια επιβεβαιώνεται, αφού ο Βασίλης, το μεγάλο φαβορί του ριάλιτι μοντέλων, ακούγεται εδώ και εβδομάδες ότι έχει αποχωρήσει οικειοθελώς.

Προς το παρόν δεν έχουμε δει σχετικό επεισόδιο – όμως η Soula Glamorous φρόντισε να δούμε σχετική φωτογραφία.

Το διάσημο Instagram account δημοσίευσε story που εμφανίζει τον Βασίλη να τρώει με φίλους του, ενώ λίγα λεπτά πριν η Soula είχε μοιραστεί με τους ακολούθους της την πληροφορία ότι το νεαρό μοντέλο έτρωγε με φίλους στην εστία Πατρών.

Η φωτογραφία, φυσικά, είναι αρκετά σκοτεινή, όμως κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι πρόκειται πράγματι για τον Βασίλη.

Πάντως παρά το γεγονός ότι ο Βασίλης Παρωτίδης είναι με βεβαιότητα ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα του φετινού GNTM, οι fans του ριάλιτι έτσι κι αλλιώς τον προτιμούν εκτός σπιτιού.

Μένει να δούμε δυο πράγματα: πρώτον, αν θα αποχωρήσει οικειοθελώς ή από κάποια γκάφα σε φωτογράφιση και δεύτερον ποιος είναι εκείνος που θα αναδυθεί ως φαβορί από την πλευρά των αγοριών.

Δείτε το story: