Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Coregasm - Oι γυναίκες που βιώνουν οργασμό κατά τη διάρκεια της γυμναστικής

Coregasm – Oι γυναίκες που βιώνουν οργασμό κατά τη διάρκεια της γυμναστικής

Tί είναι το φαινόμενο του Coregasm, του οργασμού την ώρα της γυμναστικής

Μπορούν οι γυναίκες να έχουν οργασμό την ώρα που γυμνάζονται;

Αυτή η περίεργη είδηση έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό από το Τik Tok -μα από που αλλού;- και θέλει όσες γυναίκες κάνουν κοιλιακούς να βιώνουν και οργασμούς.

Η συγκεκριμένη θεωρία έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής όταν μια fitness και lifestyle TikToker, η Annie Knight, μοιράστηκε ένα βιντεάκι της στο οποίο έλεγε:

«Χρειάζεται να συζητήσουμε το γεγονός ότι οι γυναίκες μπορεί να έχουν οργασμούς όταν γυμνάζονται. Αυτή η πληροφορία ήταν καινούρια για εμένα. Δεν είχα ιδέα μέχρι που το είδα στο Tik Tok. Και πάλι δεν το πίστεψα αμέσως. Ποιος μπορεί να βιώσει οργασμό την ώρα των κοιλιακών;», έγραψε και την ανάρτησή της είδαν πάνω από 1 εκ. άνθρωποι.

@annieknight38😳 excuse me #fyp #foryoupage♬ original sound – Annie Knight

Αρκετές γυναίκες δοκίμασαν διάφορα είδη κοιλιακών για να το πετύχουν, αφού είδαν το video της influencer, με μία μάλιστα να δημοσιεύει τη στιγμή που το έζησε . «Μη με ρωτάτε πώς, έγινε!», έγραψε κάτω από το video που τη δείχνει να κάνει κοιλιακούς σε μονόζυγο.

@jessdavo97The gym is my lesbian 😂 #dontaskquestions #gymshit #lgbt #gaygirl #yolo 💦♬ original sound – Annie Knight

Η Δρ. Debby Herbenick, καθηγήτρια στη σχολή Δημόσιας Υγείας της Ιντιάνα και συγγραφέας βιβλίου που ασχολείται με το συγκεκριμένο ζήτημα, το «Τhe Coregasm Workout» δίνει στην συγκεκριμένη εμπειρία το όνομα «coregasm», από τις λέξεις «core» (κορμός) και «orgasm» (οργασμός) και ισχυρίζεται ότι μπορεί να συμβεί.

Ο coregasm, που σημαίνει ουσιαστικά μια οποιαδήποτε μορφή γυμναστικής που συνοδεύεται με οργασμό, είναι ένα φαινόμενο που μπορεί να συμβεί τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες και προκαλείται όταν γίνεται κάποιας έντονης μορφής άσκηση, συνήθως στους κοιλιακούς.

Κάποιες γυναίκες που βίωσαν coregasm είπαν ότι δεν είναι το ίδιο συναίσθημα όπως όταν κάνεις σεξ

«Ένιωσα σαν να πρέπει να πάω τουαλέτα αλλά με έναν περίεργο τρόπο» δήλωσε μια κοπέλα στον Insider. «Ήταν πολύ ξαφνικό και απότομο και κράτησε περίπου ένα δευτερόλεπτο».

Άλλη κοπέλα είπε: «Ήμουν σίγουρη ότι ήταν οργασμός αλλά ήταν λιγότερο έντονο και με πολύ πολύ μικρότερη διάρκεια σε σχέση με τους οργασμούς κατά τη διάρκεια του σεξ. Βέβαια, βρήκα τρόπους να το προκαλώ ενώ κάνω συγκεκριμένες ασκήσεις στα μηχανήματα του γυμναστηρίου και μπορούσα να έχω πάνω από τρείς κατά τη διάρκεια μιας άσκησης.»

Συμπέρασμα: Είναι για όλους και κάνει καλό!

Όπως συνοψίζει και η Δρ. Debby Hebernick, όποιος θέλει να βιώσει έναν coregasm πρέπει να έχει πολύ δυνατούς κοιλιακούς, είτε είναι άντρας είτε γυναίκα.

«Έχω ακούσει από αρκετούς άντρες ότι καταφέρνουν να έχουν coregasms όταν είναι σε καλή φόρμα, και δυσκολεύονται όταν περνούν διαστήματα που δεν γυμνάζονται τακτικά» συμπλήρωσε η Δρ. Hebernick.

Η ίδια είπε ότι πολλοί παραδέχτηκαν ότι ντράπηκαν όταν τους συνέβη αυτό αλλά πως «δεν πρέπει καθόλου να προκαλούν ντροπή. Δείχνει ότι είστε σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, δίνει κίνητρο για να συνεχίσετε να γυμνάζεστε και βοηθάει πολύ τις γυναίκες που προσπαθούν να επαναφέρουν το σώμα τους μετά από μία εγκυμοσύνη» κατέληξε η Δρ. Hebernick.

Sports in

Ποδόσφαιρο στην Ουκρανία - Η αθέατη πλευρά της δεκαετούς κρίσης και του πολέμου

Το αφεντικό της Σαχτάρ Ντόνετσκ είχε να αντιμετωπίσει τις ανταραχές, πριν η Ρωσία εισβάλει και σταματήσει τα πάντα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024