Μια χρήστρια του TikTok αποφάσισε να δοκιμάσει ένα τρικ για να καθαρίσει το πλυντήριό της. Και παρόλο που όπως αποδείχθηκε ήταν η καλύτερη απόφαση που είχε πάρει εδώ και καιρό, κάτι μας λέει ότι εν μέρει το μετάνιωσε.

Και αυτό γιατί το μηχάνημα που χρησιμοποιούσε για να πλύνει τα ρούχα της αποδείχθηκε πενταβρώμικο.

Τόσο, ώστε σύσσωμο το TikTok να αηδιάσει – και να δεσμευτεί ότι θα το δοκιμάσει επίσης.

Το τρικ

Η Τζότζο, όπως είναι το όνομα της TikToker, δεν χρειάστηκε να κάνει και πολλά. Απλώς έβαλε στον κάδο του πλυντηρίου της δυο ταμπλέτες απορρυπαντικού πλυντηρίου πιάτων.

Ο κάδος του πλυντηρίου φαινόταν πεντακάθαρος – όπως μπορείτε να δείτε και με τα μάτια σας – όμως όπως αναφέρει η Daily Star, στο τέλος της πλύσης η μπανιέρα της γέμισε με σκούρο καφέ νερό.

Η ίδια μετά τη δοκιμή δεσμεύτηκε ότι θα εφαρμόζει αυτό το κόλπο συχνότερα, λέγοντας ότι το είχε δει επίσης σε κάποιο βίντεο και δεν περίμενε να κάνει και πολλά.

Όμως το νερό στο εσωτερικό του πλυντηρίου έγινε καφέ ήδη από τα πρώτα δέκα λεπτά της πλύσης!

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 10 εκατ. προβολές και οι περισσότεροι δηλώνουν σοκαρισμένοι με ατό που είδαν.

Ένας χρήστης, μάλιστα, υποστήριξε ότι εφαρμόζει τη μέθοδο ήδη δυο φορές την εβδομάδα για να είναι σίγουρος ότι τα ρούχα του θα είναι πάντα καθαρά.

Ωστόσο, ένας άλλος προειδοποίησε ότι ένας φίλος του είναι υδραυλικός και το συγκεκριμένο τρικ έχει κάνει… τις δουλειές του να ανοίξουν, αφού φθείρει τις συσκευές των πλυντηρίων – και αυτό γιατί τα υπολείμματα μένουν στο εσωτερικό και σταδιακά φράζουν τη συσκευή. Όπως τόνισε, οι ταμπλέτες αυτές προορίζονται για πλυντήρια πιάτων που πλένουν σε υψηλότερες θερμοκρασίες.

Σε κάθε περίπτωση, εμείς λέμε να βρούμε κάποιο τρόπο να καθαρίσουμε λίγο το πλυντήριό μας μετά τις αποτρόπαιες εικόνες.

Δες το αηδιαστικό βίντεο της Τζότζο:

@jojo_con82Cleaning the washing machine. it looks clean, how wrong was I… #cleantok #washingmachineclean #dishwashertablets #tryit♬ Oh No – Kreepa

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr