Ένα τεράστιο ψάρι πουλήθηκε από ιχθυοπωλείο – ιχθυομαγειρείο στη Λάρισα. Πιο συγκεκριμένα, το ψάρι ήταν γαλέος, όμως το μέγεθός του δεν ήταν καθόλου συνηθισμένο. Το ενδιαφέρον για το ψάρι από τους πελάτες του ιχθυοπωλείου ήταν μεγάλο και το «εξαφάνισαν» μέσα σε λίγα λεπτά.

Δείτε φωτογραφίες

Πώς μαγειρεύεται

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος μίλησε στο larissanet.gr και εξήγησε ότι είναι γαλέος καρχαριοειδές. Για τον τρόπο που μαγειρεύεται είπε ότι ο καλύτερος τρόπος είναι στο «τηγάνι με σκορδαλιά, λεμονάτο στο φούρνο, ψητό και πλακί. Είναι ένα πολύ ωραίο ψάρι» και ανέφερε πως έχει αλιευτεί στο Πήλιο και συγκεκριμένα στον Κατηγιώργη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr