Τσεχία – Παραμένει στην Εντατική ο πρόεδρος της χώρας
Ο Μίλος Βίστριλ, ο πρόεδρος της Γερουσίας, είπε στους δημοσιογράφους ότι σύμφωνα με την αναφορά είναι πολύ μικρή η πιθανότητα να επιστρέψει ο Ζέμαν στα καθήκοντά του εντός των επόμενων εβδομάδων.
Ο πρόεδρος της Τσεχίας Μίλος Ζέμαν δεν είναι επί του παρόντος σε θέση να ασκεί τα καθήκοντά του, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Άνω Βουλής, επικαλούμενος την αναφορά που ζήτησε από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εδώ και μία εβδομάδα, στη μονάδα εντατικής θεραπείας, ο αρχηγός του κράτους.
Ο Μίλος Βίστριλ, ο πρόεδρος της Γερουσίας, είπε στους δημοσιογράφους ότι σύμφωνα με την αναφορά είναι πολύ μικρή η πιθανότητα να επιστρέψει ο Ζέμαν στα καθήκοντά του εντός των επόμενων εβδομάδων.
Ο Βίστριλ πρόσθεσε ότι το κοινοβούλιο θα πρέπει τώρα να συζητήσει αν θα ενεργοποιήσει το άρθρο του Συντάγματος με το οποίο μεταφέρονται τα καθήκοντα του προέδρου σε άλλους αξιωματούχους.
- Marseaux – Εύη Δρούτσα: Η κόντρα για τη Eurovision καλά κρατεί – Πινγκ πονγκ οι απαντήσεις
- Στις 4/2 το Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός
- Φάμελλος: Ντροπή και προσβολή η απουσία του πρωθυπουργού στη Βουλή – Πρόταση από ΣΥΡΙΖΑ για Εθνικό Συμβούλιο Αγροτικής Πολιτικής
- Νοκ-άουτ ο Μιλουτίνοφ για τον Ολυμπιακό – Δεν παίζει με την Εφές
- Η ΕΕ σχεδιάζει να ξηλώσει τον επικοινωνιακό εξοπλισμό από προμηθευτές υψηλού ρίσκου – Η Κίνα αντιδρά
- Κακοκαιρία: Οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας προς τους πολίτες λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων



