Ακόμα ένα επίτευγμα για τον Γιώργο Μασούρα με τη φανέλα του Ολυμπιακού.
Ο έλληνας άσος αγωνίστηκε στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ και κατάφερε να φθάσει σε ένα σπουδαίο και ξεχωριστό επίτευγμα.
Συγκεκριμένα, αυτή ήταν η 200ή συμμετοχή του στη Super League.
Ο έλληνας επιθετικός έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη κατηγορία τον Αύγουστο του 2014, με τη φανέλα του Πανιωνίου, σε νίκη της ομάδας της Νέας Σμύρνης κόντρα στον Εργοτέλη, καταγράφοντας συνολικά 123 συμμετοχές με τον ιστορικό σύλλογο.
Με τον Ολυμπιακό ο 27χρονος άσος έχει αγωνιστεί στη Super League 77 φορές.
Συνολικά, σε αυτές τις 200 συμμετοχές, ο Μασούρας έχει 44 γκολ και 11 ασίστ, με τα νούμερά του να δείχνουν την τρομερή επίδραση που έχει στον επιθετικό τομέα.
Ο Ζοζέ Μουρίνιο επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει της νέας σεζόν, ωστόσο επεσήμανε ότι έχει πρόταση ανανέωσης και από τη Μπενφίκα.
Μετά τη νίκη της με 29-27 στη Χαλκίδα, η Εθνική Ελλάδας φιλοξενείται από την Ολλανδία στη ρεβάνς των πλέι οφ για την πρόκριση στο επόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα χάντμπολ των ανδρών.
Πάει να σπάσει κάθε παγκόσμιο ρεκόρ... αποτυχίας η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, η οποία το βράδυ του Σαββάτου έχασε στον τελικό του ασιατικού Champions League 2 - Κλάμα στον πάγκο από τον Πορτογάλο.