Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άγρια επίθεση Τσίπρα σε Μητσοτάκη – Είστε αδιάβαστος, αδαής και αλαζόνας

Άγρια επίθεση Τσίπρα σε Μητσοτάκη – Είστε αδιάβαστος, αδαής και αλαζόνας

Ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη στιγμή στηρίξαμε τα πιο σκληρά lockdown, τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης και τον εμβολιασμό και τώρα τους κατηγορείται ότι δεν έβαλαν πλάτη.

Με βαρείς χαρακτηρισμούς μίλησε ο Τσίπρας στη Βουλή, χαρακτηρίζοντας τον πρωθυπουργό αδιάβαστο, αδαή και αλαζόνα καθώς προηγουμένως ο κ. Μητσοτάκης είχε αναφέρει από το βήμα της Βουλής πως η αντιπολίτευση δεν «έβαλε πλάτη» μέσα στην πανδημία.

Συγκεκριμένα στη δευτερολογία του στη Βουλή ο κ. Τσίπρας ανέφερε πως είναι κρίμα γιατί σας δόθηκε μία ευκαιρία να κάνετε αυτοκριτική και να καλέσετε την αντιπολίτευση σε μία συστράτευση για την αντιμετώπιση του κινδύνου

Ανέφερε μάλιστα πως ο ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη στιγμή στηρίξαμε τα πιο σκληρά lockdown, τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης και τον εμβολιασμό και τώρα τους κατηγορείται ότι δεν έβαλαν πλάτη.

Διαβάστε επίσης: Τσίπρας στη Βουλή – Η κυβέρνηση συμπεριφέρεται σαν να έχει τελειώσει η πανδημία – Χάνουμε 300 ανθρώπους την εβδομάδα

«Σε ποια χώρα ζείτε; Είστε πρωθυπουργός. Εχετε κάποια ευθύνη. Η Πορτογαλία και η Ισπανία έχουν μεγαλύτερα ποσοστά εμβολιασμού. Και εσείς κατηγορείτε την αντιπολίτευση. Αντί να βγείτε και να κάνετε έναν απολογισμό και να πας πείτε πόσο επιτυχημένη είναι αυτή η καμπάνια, έρχεστε και κάνετε κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας εξαπέλυσε βέλη και στον κ. Πλεύρη τονίζοντας πως ως βουλευτής έλεγε οτι δεν αποτελεί ευθύνη της κυβέρνησης να πείσει τον κόσμο για τους εμβολιασμούς.

«Αυτά έλεγε ο κ. Πλεύρης και τον κάνατε υπουργό».

Πιάνεστε αδιάβαστος, είστε αδαής και αλαζόνας

Το ζήτημα της υπερβάλουσας θνητότητας είναι μείζον ζήτημα, ανέφερε ο κ. Τσίπρας τονίζοντας πως σκοπός του σήμερα ήταν να καταθέσει στοιχεία.

«Είστε αδαής και αλαζόνας. Έρχεστε εδώ και μας κουνάτε το δάχτυλο. Σταματήστε να μας κουνάτε το δάχτυλο, έχετε 15.000 νεκρούς στη πλάτη σας», τόνισε ο κ. Τσίπρας ζητώντας όμως στη συνέχεια να σβηστούν από τα πρακτικά αυτοί οι χαρακτηρισμοί.

«Χρηματοδοτείτε τους ψεκασμένους να κάνουν καμπάνια στον εμβολιασμό και μετά κατηγορείτε την αντιπολίτευση», είπε σε έντονο τόνο ο Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας ζήτησε η κυβέρνηση να αναλάβει την ευθύνη και για τα προβλήματα που υπήρξαν με την κακοκαιρία Μπάλλο, ενώ επισήμανε πως ο πρωθυπουργός κρύβεται καθώς δεν έχει πάει καν στην καμμένη Εύβοια για να εκτιμήσει την κατάσταση.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024