Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τσίνα Σουάρες - Αυτή είναι η... «πέτρα του σκανδάλου» στον γάμο του Ικάρντι με τη Γουάντα Νάρα

Τσίνα Σουάρες – Αυτή είναι η… «πέτρα του σκανδάλου» στον γάμο του Ικάρντι με τη Γουάντα Νάρα

Ειδικότερα, η... Αργεντίνα σεξοβόμβα, με ένα οργισμένο story αποκάλυψε πως χώρισε τον άσο της Παρί, αφήνοντας να εννοηθεί ότι την απάτησε. Συγκεκριμένα, έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram: «Μία ακόμη οικογένεια κατέστρεψες για μία σκύλα»

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε στον χώρο του ποδοσφαίρου η είδηση του χωρισμού του άλλοτε τρελά ερωτευμένου ζευγαριού, Γουάντα Νάρα με τον ποδοσφαιριστή Μάουρο Ικάρντι.

Ειδικότερα, η… Αργεντίνα σεξοβόμβα, με ένα οργισμένο story αποκάλυψε πως χώρισε τον άσο της Παρί, αφήνοντας να εννοηθεί ότι την απάτησε. Συγκεκριμένα, έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram: «Μία ακόμη οικογένεια κατέστρεψες για μία σκύλα».

Πέρα από την «επίθεση», η «καυτή» Γουάντα Νάρα έκανε unfollow τον Αργεντίνο σούπερ σταρ και εξαφάνισε όλες τις κοινές τους φωτογραφίες από τον λογαριαμό της, διαγράφοντάς τες.

Ποια είναι όμως η μελαχρινή καλλονή και… πέτρα του σκανδάλου στον γάμο των Ικάρντι-Νάρα;

Ποια είναι η Μαρία Εουχένια Σουάρες Ριβέιρο

Γεννημένη στις 9 Μαρτίου του 1992 στο Μπουένος Άιρες, η 29χρονη Μαρία Εουχένια Σουάρες Ριβέιρο, κατά κόσμον, Τσίνα, πέρα από την εντυπωσιακή εξωτερική της εμφάνιση είναι και ιδιαίτερα πολυπράγμων και αρκετά δημοφιλής στην πατρίδα της.

Συγκεκριμένα, ασχολείται με την υποκριτική, το τραγούδι, τον χορό, το μόντελινγκ, καθώς και τη σχεδίαση ρούχων.

Η καριέρα της στην υποκριτική, ξεκίνησε από την επιτυχημένη παιδική τηλεοπτική σειρά του 2003 Rincon De Luz (Γωνιά του Φωτός) κι έκτοτε έχει συμμετάσχει σε αρκετά σίριαλ στην Αργεντινή όπως τα Amor Amo De Casa, Casi Angeles (Σχεδόν Άγγελοι), Los Unicos (Οι Μοναδικοί), 30 Dias Juntos (30 Μέρες Μαζί), Solamente Vos (Μονάχα Εσύ), Camino al amor(Δρόμος προς την αγάπη).

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024