Βιασμός 8χρονης στη Ρόδο – «Φως» στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει κατάθεση φιλικού προσώπου
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, άτομο που θεωρείται κλειδί για την υπόθεση αναμένεται να καταθέσει αύριο, Τρίτη, για να ρίξει φως επιτέλους στην υπόθεση που συγκλόνισε τον πανελλήνιο
Μια εβδομάδα μετα την είδηση της σεξουαλικής κακοποίησης 8χρονης στη Ρόδο, οι έρευνες της Ασφάλειας του νησιού συνεχίζονται, την ώρα που ο πάππους της ανήλικης εξαπολύει επίθεση στην κόρη του λέγοντας πως όλα είναι μια καλοστημένη πλεκτάνη.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, άτομο που θεωρείται κλειδί για την υπόθεση αναμένεται να καταθέσει αύριο, Τρίτη, για να ρίξει φως επιτέλους στην υπόθεση που συγκλόνισε τον πανελλήνιο.
Η μικρή Κωνσταντίνα που από την περασμένη εβδομάδα φιλοξενείται σε δομή της Ρόδου, εξετάστηκε εκ νέου από ιατροδικαστή, προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί.
Εξαιρετικά σημαντική θεωρείται και η έκθεση από την κοινωνική λειτουργό σχετικά με τη διαβίωση της 8χρονης.
Η 8χρονη θα εξεταστεί και από γυναικολόγο μετά από παραγγελία της Εισαγγελικού λειτουργού.
Τα πορίσματα που θα προκύψουν από τους δύο γιατρούς καθώς και η έκθεση της παιδοψυχολόγου θεωρούνται καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξη της υπόθεσης.
- Κρήτη: Τι λένε οι συλληφθέντες για την εμπρηστική επίθεση με εντολή του Ρώσου πρώην δήμαρχου
- Κατασκοπεία: Όσα αποκάλυψε στη μαραθώνια απολογία του ο σμήναρχος – Στο μικροσκόπιο δύο απόστρατοι αξιωματικοί
- Αντζελίνα Τζολί: «Δεν με ελκύει η ιδέα μιας τέλειας ζωής χωρίς πληγές»
- Εκτός σχολείου η διευθύντρια του ΕΠΑΛ Χαλανδρίου που έβαζε μαθητές να σκάβουν για να «σβήσουν» απουσίες
- Live: Λεβαδειακός – ΟΦΗ
- Σκηνές χάους στην τουρκική Βουλή: Άγριο ξύλο και γροθιές για τον νέο Υπουργό Δικαιοσύνης [βίντεο]
