Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θάνατος του ιδιοκτήτη του μπαρ «Αρχάγγελος» - Έκκληση της αστυνομίας για μάρτυρες του τροχαίου δυστυχήματος

Θάνατος του ιδιοκτήτη του μπαρ «Αρχάγγελος» – Έκκληση της αστυνομίας για μάρτυρες του τροχαίου δυστυχήματος

Έκκληση από την αστυνομία για την προσέλευση μαρτύρων σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο ιδιοκτήτης του μπαρ «Αρχάγγελος», Σωτήρης Λαφαζάνης, από την αστυνομία

Έκκληση προς όποιον γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα ο ιδιοκτήτης του μπαρ «Αρχάγγελος», Σωτήρης Λαφαζάνης, τα ξημερώματα της 11ης Οκτωβρίου στο λόφο του Φιλοπάππου απηύθυνε η ΕΛΑΣ.

Η δημόσια έκκληση για το δυστύχημα που σημειώθηκε κοντά στο χοροθέατρο της Δώρας Στράτου τα ξημερώματα της 11ης Οκτωβρίου γίνεται στα πλαίσια της έρευνας για τυχόν εμπλοκή και δεύτερου οχήματος καθώς οι αστυνομικοί αυτό που γνωρίζουν μόνο βάσει των διαθέσιμων στοιχείων είναι ότι η μοτοσικλέτα με αναβάτη τον Σωτήρη Λαφαζάνη εξετράπη της πορείας της.

Επειδή, λοιπόν, οι αστυνομικοί δεν γνωρίζουν τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος αναζητούν πληροφορίες από οποιονδήποτε μπορεί να είδε ή να άκουσε κάτι.

Η ανακοίνωση τη ΕΛΑΣ για το τροχαίο δυστύχημα του Σωτήρη Λαφαζάνη

Πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 11.10.2021, επί της οδού Αρακύνθου, περιοχής Δήμου Αθηναίων (Φιλοπάππου) και στο ύψος του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο ενεπλάκη δίκυκλη μοτοσικλέτα, μάρκας PIAGGIO , χρώματος πράσινου , το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος, να επικοινωνήσει με την Υ.Τ. Αθηνών, στα τηλέφωνα 210-5284058, 210-5284209, 210-5284081 και 210-5284059.

Ποιος ήταν ο Σωτήρης Λαφαζάνης

Ο Σωτήρης Λαφαζάνης είχε ανοίξει τον πρώτο «Αρχάγγελο», το 1996 στου Ψυρρή, που είχε τη μορφή πιάνο μπαρ. Στη συνέχεια μετέφερε το μπαρ του στην περιοχή του Μεταξουργείου. Ο «Αρχάγγελος» είχε όλα αυτά τα χρόνια φανατικό κοινό, καθώς ήταν από τα μαγαζιά που μπορούσε κανείς να ακούσει καλή και ψαγμένη ελληνική μουσική.

Sports in

Aπορρίφθηκε από την εισαγγελία το αίτημα του Ντάνι Άλβες για προσωρινή αποφυλάκιση

Αρνητική ήταν η απάντηση της Εισαγγελίας της Βαρκελώνης στο αίτημα του Ντάνι Άλβες να αποφυλακιστεί προσωρινά, μετά την καταδίκη του για σεξουαλική επίθεση σε νεαρή γυναίκα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024