Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννης Παπαζήσης - «Έχω κάνει πράγματα που δεν μου άξιζαν»

Ιωάννης Παπαζήσης – «Έχω κάνει πράγματα που δεν μου άξιζαν»

Εκρηκτικός εμφανίστηκε και πάλι ο ηθοποιός στην τελευταία του συνέντευξη - αλλά και καταγγελτικός κατά των δημοσιογράφων

Η εκρηκτική παρουσία του Ιωάννη Παπαζήση στις συνεντεύξεις του μας είναι ανέκαθεν γνωστή – και η σημερινή του εμφάνιση στο «Πάμε Δανάη!» δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός μίλησε στον Άρη Καβατζίκη για τη σχέση του με τον 6χρονο γιο του Ιάσονα, για τη Βανέσα Αδαμοπούλου, αλλά και για τους «δαίμονές του» και την περίοδο που «έχει διαγράψει μέσα του».

Αναφορικά με την παράσταση «Η νύχτα της Ιγκουάνα» του Τένεσι Ουίλιαμς που πρωταγωνιστεί στο θέατρο Πορεία, ο Ιωάννης Παπαζήσης δήλωσε:

«Υποδύομαι έναν πρώην αλκοολικό αιδεσιμότατο και δεν είχα αναμετρηθεί ποτέ με ένα τόσο δύσκολο χαρακτήρα, με έχει διαλύσει.

Είμαι συνέχεια δεμένος, γυμνός, ουρλιάζω και φωνάζω επί σκηνής, χτυπιέμαι: ένας πολύ δύσκολος ρόλος».

Επιπλέον, προχώρησε και σε προσωπικές αποκαλύψεις, λέγοντας:

«Δεν θεωρώ ότι είμαι ένας υγιής άνθρωπος και ψάχνω τους δαίμονες μου, είτε είναι εγκεφαλικοί, σεξουαλικοί, κοινωνικοί. Έχω ανάγκη τους δαίμονες μου.

Πέρασα από τη φάση που έχασα τον εαυτό μου πρόσφατα στα 43 μου, είπα τώρα ή ποτέ, άλλες φορές κερδίζω και άλλες χάνω. Είχα μια ζωή τυχερή και το πρόβλημα μου είναι ότι τους δαίμονες μου τους προκαλώ εγώ! Είχα όλα όσα ήθελα και κάνω τα πάντα για να τα διαλύσω».

Έχει μετανιώσει για κάτι στην καριέρα του;

«Όλη μου την επαγγελματική πορεία, από το 2006 έως το 2012 την έχω σβήσει ολοκληρωτικά από μέσα μου, έκανα πράγματα που δεν μου άξιζαν», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Για την ταινία «Σειρήνες στο Αιγαίο» ανέφερε:

«Πάλευα να πείσω το Νίκο Περάκη να κόψει την ατάκα «Πάμε πόλεμο» με την οποία ήταν ο μονός που γελούσε στις πρόβες και έμεινε μέχρι σήμερα… Αυτή είναι η μαγεία του Νίκου Περάκη. Βλέπει την ταινία πριν καν τη γυρίσει»

Για άλλη μια φορά, όμως, στάθηκε και στην παράξενη σχέση του με τους δημοσιογράφους:

«Δεν σας αφορά η σχέση μας (με τη Βανέσσα Αδαμοπούλου) γιατί δεν ξέρετε την ιστορία μας όλα αυτά τα χρονιά. Γιατί να σας μιλήσουμε για κάτι που ακούσατε…. Δε ζω μέσα στην ελληνική σόουμπιζ, εγώ δουλεύω και είμαι αλλού, επομένως δε γουστάρω να λέω τα προσωπικά μου

Παλιότερα, όταν ξεκίνησα αυτή τη δουλειά, θύμωνα με όσα γράφονταν για μένα και έπαιρνα τηλεφωνά στα «κίτρινα» περιοδικά.

Θεωρούσα τόσο κιτς, παλιό και βλακώδες εκείνο το δελτίο ειδήσεων που μας έκραζε χωρίς λόγο εμένα και άλλους ηθοποιούς. Είχα σπάσει μια κάμερα στο αεροδρόμιο γιατί με κυνηγούσαν, ενώ τους είπα ότι δεν θέλω να μιλήσω».

«Δεν ζω ως καλλιτέχνης, είμαι ενεργός μπαμπάς για τον Ιάσονα, ξυπνάω στις 7 το πρωί, του ετοιμάζω σάντουιτς, τον πηγαίνω και τον παίρνω από το σχολείο. Δεν θέλω τίποτε άλλο στη ζωή μου εκτός από τον Ιάσονα! Στο γιο μου συνάντησα αυτό που δεν είχα ποτέ, τον καλύτερο μου φίλο», κατέληξε.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Sports in

«Ο Ιωαννίδης βρίσκεται στην πρώτη θέση της μεταγραφικής λίστας της Σπόρτινγκ»

Νέο δημοσίευμα στην Πορτογαλία το οποίο αναφέρεται στο ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Φώτη Ιωαννίδη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024