Ο άντρας που συνελήφθη μετά το μαχαίρωμα μέχρι θανάτου, του Βρετανού βουλευτή Ντέιβιντ Έιμες την Παρασκευή, είχε κλείσει ραντεβού για να δει τον βουλευτή, μέσω του γραφείου του στην εκλογική του περιφέρεια, όπως μετέδωσε σήμερα το τηλεοπτικό δίκτυο Sky News.
Η δολοφονία του Έιμες που ανήκε στο Συντηρητικό Κόμμα του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, έχει προκαλέσει την επανεξέταση των μέτρων ασφάλειας που εφαρμόζονται για τους πολιτικούς στη Βρετανία.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.