Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λουτσέσκου – «Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια»

Λουτσέσκου – «Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια»

Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο για τον ΠΑΟΚ όπως δήλωσε ο Ρασβάν Λουτσέσκου εν όψει της αναμέτρησης με τον Βόλο.

Καμία έκπληξη δεν προκαλεί το καλό ξεκίνημα του Βόλου στον Ρασβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του Αμπασκάλ και ανέφερε πως δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι, εν όψει της αυριανής αναμέτρησης των δύο ομάδων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την διακοπή και το κατά πόσο το χρονικό διάστημα αυτό ήταν αρκετό για να αποφορτιστεί η ομάδα και να δουλέψει πάνω σε κομμάτια που έχρηζαν βελτίωσης: «Η αλήθεια είναι ότι είναι μια δύσκολη περίοδος πάντα για μας όταν μιλάμε για την περίοδο της διακοπής των εθνικών ομάδων. Έχουμε αρκετούς παίκτες που παίρνουν κλήση για τις εθνικές ομάδες οπότε έχουμε έναν περιορισμένο αριθμό ποδοσφαιριστών με τον οποίο μπορούμε να δουλέψουμε. Είναι φυσιολογικό όμως όταν μια ομάδα βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία και έχει παίκτες που αγωνίζονται σε αυτήν να παίρνουν κλήση για την εθνική ομάδα».

Για τις επιστροφές και το ποιους υπολογίζει για το παιχνίδι με τον Βόλο: «Είναι φυσιολογικό όταν υπάρχουν επιστροφές να υπάρχει ικανοποίηση και είναι ευχαρίστηση μου να δουλεύω με όλο το ρόστερ που έχουμε. Είναι επιστροφές που θα μας δώσουν λύση καθώς έχουμε ένα πρόγραμμα που παίζουμε κάθε τρεις ημέρες. Μας δίνει πολλές και ποιοτικές παράλληλα λύσεις.

Θα βρίσκονται στην αποστολή μαζί μας ο Καντουρί, ο Βαρελά και ο Μουργκ. Ο Ινγκασον είναι μία διαφορετική περίπτωση. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχασε αρκετό διάστημα μετά την ευαίσθητη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Έχουμε τεράστιο ενθουσιασμό να επιστρέψει όσο πιο σύντομα μπορεί στις κανονικές υποχρεώσεις του συνόλου οπότε είναι κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα».

Για τους Μιτρίτσα και Σφιντέρσκι που σκόραραν με τις Εθνικές τους και αν έφεραν μαζί τους τον ενθουσιασμό από αυτά τα γκολ τους: «Θα πρέπει να ρωτήσετε τους παίκτες αν υπάρχει ο ενθουσιασμός κι αν τον μεταφέρουν εδώ. Σε κάθε περίπτωση όμως πιστεύω ότι όταν σκοράρεις για την εθνική σου ομάδα είναι κάτι που σου φέρνει μεγάλη ευχαρίστηση, σε κάνει περήφανο και σου δίνει μεγάλο κίνητρο. Σαν προπονητής τους, είμαι πολύ χαρούμενος για τα επιτεύγματα τους. Και καθένας που βρίσκεται δίπλα στην ομάδα του ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι ευχαριστημένος γιατί αυτοί οι ποδοσφαιριστές ανήκουν στον ΠΑΟΚ και είναι περιουσιακό στοιχείο της ομάδας».

Για τους Τσιγγάρα και Τσαούση που επέστρεψαν θετικοί στον covid: «Για τον Τσιγγάρα, είναι πραγματικά μια πολύ ατυχής συνθήκη για τον ίδιο, παρόλα αυτά είναι μία κατάσταση την οποία έχουν περάσει πάρα πολλές ομάδες. Το θετικό που κρατάμε από αυτήν την αρνητική κατάσταση είναι ότι δεν έχει συμπτώματα και ότι είναι μια χαρά στην υγεία του. Σε παρόμοια κατάσταση είναι και ο Τσαούσης που ανήκει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ Β αλλά είμαστε χαρούμενοι που τουλάχιστον σε αυτή τη δύσκολη στιγμή δεν παρουσιάζουν συμπτώματα στην υγεία τους».

Συμπλήρωσε: «Ξεχάσατε να αναφέρετε και το γκολ του Κούρτιτς που για μισό εκατοστό ήτανε γκολ».

Για τον πλουραλισμό στο σκοράρισμα και το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ έχει επτά διαφορετικούς σκόρερ σε σύνολο οκτώ γκολ που έχει πετύχει: «Η αλήθεια είναι πως είναι μια πληροφορία που δεν αναλύω τόσο πολύ δεν κάθομαι να την αναλύσω ποιος σκόραρε και πως. Το σημαντικό είναι να καταφέρουμε να σκοράρουμε. Γι’ αυτό προετοιμαζόμαστε, αυτός είναι ο στόχος μας για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς οπότε δεν θα πρέπει να μένουμε σε πρόσωπα, θα πρέπει να καταφέρουμε να σκοράρουμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Και προφανώς η ομάδα που σκοράρει θα είναι αυτή που θα έχει την ισορροπία και την δυνατότητα να ανταπεξέλθει ώστε να καταφέρει να το κάνει».

Για το παιχνίδι με τον Βόλο και αν θεωρεί πως είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος: «Δεν θεωρώ ότι ο Βόλος είναι έκπληξη του πρωταθλήματος. Είναι ένας αντίπαλος που και πέρσι έβαλε πολύ δύσκολα σε κάποιες ομάδες, οπότε θεωρώ ότι είναι μία καλή ομάδα. Από εκεί και πέρα, ναι, ξεκινάμε μία ακόμη δύσκολη εβδομάδα θα πρέπει να δούμε το αυριανό παιχνίδι, μετά το παιχνίδι με την Κοπεγχάγη, μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό…

Παίζουμε κάθε τρεις μέρες, ναι. Αλλά παρόλα αυτά θεωρώ πως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Όλα τα παιχνίδια έχουν τη συγκεκριμένη δυσκολία τους και το δικό τους ξεχωριστό τρόπο. Περιμένουμε έναν αντίπαλο οργανωμένο με ενθουσιασμό λόγω της δεδομένης κατάστασης που βρίσκεται στη βαθμολογία, παρόλα αυτά θεωρώ ότι είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για να καταφέρουμε να πάρουμε αυτό που ζητάμε και να συνεχίσουμε το σερί το οποίο έχουμε».

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024