ΑΕΚ – Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο
Η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν το αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο δεν είχε κάποιο απρόοπτο, με τον Αργύρη Γιαννίκη να ανακοινώνει αύριο την αποστολή.
Στην τελική ευθεία μπήκε σήμερα (16/10) η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα(20:30) με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ για την 6η αγωνιστική της Super League.
O τεχνικός της Ένωσης, Αργύρης Γιαννίκης, ο οποίος θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο παιχνίδι με τους Περιστεριώτες, ήταν στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες του-πλην των Κώστα Γαλανόπουλου και Γιώργου Θεοχάρη- διαθέσιμους στην σημερινή προπόνηση που διεξήχθη στα Σπάτα.
Αύριο στις 11 το πρωί, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ενεργοποίηση, με τους παίκτες των «κιτρινόμαυρων» να διαμένουν στην συνέχεια στο ξενοδοχείο, όπου θα ανακοινωθεί και η αποστολή για το αυριανό ματς.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.