Δραματικό ήταν το φινάλε του χθεσινού (15/10) επεισοδίου του Bachelor. Ως είθισται την Παρασκευή υπάρχει αποχώρηση, με τον Αλέξη Παππά να καλείται να αποφασίσει ποια κοπέλα θα πει «αντίο» στο ριάλιτι.
Έτσι και έγινε…
Ο ηθοποιός έχοντας στα χέρια του τα κόκκινα τριαντάφυλλα ξεκίνησε την Τελετή των Ρόδων ανακοινώνοντας τα ονόματα των κοριτσιών που παραμένουν στη βίλα.
Για το τέλος άφησε την Φένια και τη Νατάσα. Εκείνη τελικά που αποχώρησε από το σπίτι του Bachelor ήταν η δεύτερη, μετά την απόφαση του Αλέξη Παππά να δώσει μια ακόμη ευκαιρία στη νεαρή.
Ωστόσο, λίγο πριν αποχωρήσει, η Νατάσα εξέφρασε μία επθυμία της, στο άκουσμα της οποίας η Ιζαμπέλλα κατέρρευσε.
«Από όλες αυτές θέλω να διαλέξεις την Ιζαμπέλα. Το΄ χει, το εννοώ», είπε στον Αλέξη, με τη φίλη της να ξεσπά σε δάκρυα συγκίνησης.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.