Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στεφανία Τζαφέρη – Οργή για μηνύματα που δέχεται μετά τον ξυλοδαρμό της - «Σου άρεσε που σε έσπασε στο ξύλο;»

Στεφανία Τζαφέρη – Οργή για μηνύματα που δέχεται μετά τον ξυλοδαρμό της – «Σου άρεσε που σε έσπασε στο ξύλο;»

Η Στεφανία Τζαφέρη δημοσίευσε το σχόλιο γράφοντας « Ότι να ναι ο κόσμος», ενώ ακολούθησαν πολλά μηνύματα από γυναίκες που συμπαραστάθηκαν στην ίδια και εξέφρασαν την οργή τους για όσους τέτοιους ανθρώπους ζουν ανάμεσά μας.

Ένα αισχρό μήνυμα που δέχτηκε από έναν χρήστη στα social media δημοσίευσε στο Twitter η Στεφανία Τζαφέρη, η food blogger που συγκλόνισε το πανελλήνιο με τη φωτογραφία που δημοσίευσε αφού έπεσε θύμα κακοποίησης από τον σύντροφό της.

Η blogger η οποία βρήκε τη ψυχική δύναμη και γνωστοποίησε τον εφιάλτη που βίωσε από τον σύντροφό της, ο οποίος την κακοποίησε φρικτά, δημοσίευσε σήμερα ένα σοκαριστικό μήνυμα που έλαβε στο Instagram.

Σε αυτό ο αισχρός άνδρας της λέει μεταξύ άλλων:

«Τώρα που έφαγες την βούρτσα από τον αντιφα φλώρου σου, σου άρεσε που σε έσπασε στο ξύλο».

Η Στεφανία Τζαφέρη δημοσίευσε το σχόλιο γράφοντας « Ότι να ναι ο κόσμος», ενώ ακολούθησαν πολλά μηνύματα από γυναίκες που συμπαραστάθηκαν στην ίδια και εξέφρασαν την οργή τους για όσους τέτοιους ανθρώπους ζουν ανάμεσά μας.

Υπενθυμίζεται πως η blogger είχε ανεβάσει μία σοκαριστικά φωτογραφία στο Twitter όπου φαινόταν πως είχε παραμορφωθεί το πρόσωπό της εξαιτίας της κακοποίησης που είχε δεχτεί από τον σύντροφό της.

Όπως φαίνεται όλη η δεξιά πλευρά του προσώπου της είναι σε πολύ κακή κατάσταση.

«Έτσι για να υπάρχει»

Στην ανάρτηση στο Twitter γράφει «Έτσι για να υπάρχει», εννοώντας ότι θέλει να έχει αποδεικτικό στοιχείο, όπως παραδέχτηκε και σε σχόλιό της στη συγκεκριμένη ανάρτηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως από κάτω υπάρχει ορυμαγδός σχολίων από χρήστες που της εκφράζουν τη στήριξη και την παρακινούν να φύγει από το σπίτι και να πάει στην αστυνομία και την εισαγγελία.

Μάλιστα, η κινητοποίηση και στήριξη του κόσμου φαίνεται πως της έδωσε κουράγιο να πάει στην Αστυνομία και να πει την αλήθεια στους γιατρούς του νοσοκομείου για το πώς κατέληξε σε αυτήν την κατάσταση.

«Update: έχω επικοινωνήσει με την αστυνομία, έδωσα κατάθεση στο νοσοκομείο Αγίου Νικολαου, αργότερα με μετέφεραν στο Βενιζέλειο Ηρακλείου με ΕΚΑΒ για επιπλέον οφθαλμολογικές εξετάσεις και τώρα έχω πάρει εξιτήριο και επιστρέφω σπίτι. Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον» έγραψε σε νεότερο tweet.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024