Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αυτά τα σημάδια μαρτυρούν ότι ταιριάζετε πραγματικά, πριν καν κάνετε σεξ

Αυτά τα σημάδια μαρτυρούν ότι ταιριάζετε πραγματικά, πριν καν κάνετε σεξ

Τι λέει το ένστικτό μας και πώς πάει η επικοινωνία; 

Το φθινόπωρο είναι η εποχή των μικρών απολαύσεων. Αφήνουμε πίσω τους καλοκαιρινούς έρωτες και κάνουμε μια νέα αρχή ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία.

Αυτό προϋποθέτει και νέο φλερτ. Βγήκαμε ραντεβού, περάσαμε καλά αλλά κάτι μας προβληματίζει. Αναρωτιόμαστε πως θα εξελιχθεί όλο αυτό, αν έχουμε χημεία και αν ταιριάζουμε.

Εφόσον δεν έχει γίνει σεξ είναι δύσκολο να δοθούν οι απαντήσεις. Ωστόσο, μπορούμε να έχουμε κατά νου τα παρακάτω για να ξεδιαλύνουμε το τοπίο.

Πώς μιλάμε για το άλλο πρόσωπο;

Παρατηρούμε τον εαυτό μας και πώς μιλάμε για το φλερτ μας στους άλλους. Αναφερόμαστε σε αυτό με ενθουσιασμό ή είμαστε διστακτικοί; Απαντάμε αμέσως στα μηνύματά του ή τα αγνοούμε; Αν ανυπομονούμε να το δούμε και να μιλήσουμε μαζί του, πάει καλά.

Κάνουμε σχέδια για το μέλλον;

Τι πάει να πει είναι ακόμα αρχή; Αν δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να σκεφτούμε τι θέλουμε να κάνουμε με το άλλο μας μισό, έχουμε χάσει το παιχνίδι.

Mπορεί να φαίνεται παράλογο και αστείο αλλά είναι η αλήθεια. Εφόσον ενδιαφερόμαστε για κάποιον σημαίνει ότι βλέπουμε και το μέλλον μας μαζί του.

Τι λέει το ένστικτό μας;

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε την τάση να αγνοούμε το ίδιο μας το ένστικτο. Το διώχνουμε όταν μας λέει ότι κάτι δεν πάει καλά με τον τύπο που γνωρίσαμε. Δεν του δίνουμε σημασία όταν τα ραντεβού είναι μέτρια και δεν υπάρχει σπίθα.

Επιμένουμε και δεν κάνουμε πίσω όταν το πρώτο φιλί είναι αδιάφορο ή όταν δεν γελάμε με το χιούμορ του. Όταν λοιπόν, αυτά τα σημάδια είναι ξεκάθαρα, είναι και λογικό όταν φτάσουμε στο σεξ, να μην λειτουργεί το πράγμα.

Πώς πάει η επικοινωνία;

Είναι λογικό στην αρχή να ντρεπόμαστε αλλά όταν γνωρίζουμε έναν άνθρωπο, μας αρέσει και νιώθουμε οικειότητα. Τι πιο απλό από το να πάμε και την κουβέντα στο σεξ; Αν βέβαια συναντήσουμε αντίσταση στη συζήτηση είτε ο άλλος νιώθει άβολα είτε δεν είναι τυχερό να συμβεί.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024