Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άιντραχτ - Ολυμπιακός - Έτσι θα μπορέσετε να πάρετε εισιτήριο για το ματς στην Φρανκούρτη

Άιντραχτ – Ολυμπιακός – Έτσι θα μπορέσετε να πάρετε εισιτήριο για το ματς στην Φρανκούρτη

Διευκρινιστική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη διάθεση των εισιτηρίων που θα πάρουν οι οπαδοί της ομάδας στο παιχνίδι με την Άιντραχτ στην Φρανκφούρτη

Ανακοίνωση με την οποία διευκρινίζει τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για το παιχνίδι με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης εξέδωσε ο Ολυμπιακός. Θυμίζουμε ότι οι Πειραιώτες έχουν πάρει 2000 εισιτήρια για το συγκεκριμένο παιχνίδι και αναμένεται να εξαντληθούν αφού η ζήτηση από τον κόσμο της ομάδας είναι πολύ μεγάλη.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής του UEFA EUROPA LEAGUE απέναντι στην EINTRACHT FRANKFURT, που θα διεξαχθεί στο «Deutsche Bank Park» την Πέμπτη 21/10/2021 στις 21:00 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν με τους γνωστούς τρόπους και με προτεραιότητα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας που θα ταξιδέψουν οι ίδιοι στη Φρανκφούρτη, ως εξής:

Την Δευτέρα 18/10 (10:00 – 18:00 ή έως την εξάντλησή τους), για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των θυρών 3 έως 7 και όλων των άλλων θυρών που δεν μπόρεσαν να εξυπηρετηθούν λόγω της κακοκαιρίας, από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 25, με δικαίωμα αγοράς ενός (1) εισιτηρίου για κάθε κάτοχο.

Σε περίπτωση μη εξάντλησης των εισιτηρίων από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των παραπάνω θυρών θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση.

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο είναι απαραίτητο να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του, το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του και την αεροπορική ή την ξενοδοχειακή του κράτηση.

Επειδή η είσοδος στο γήπεδο γίνεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης απαγορεύεται να μεταβιβαστεί το εισιτήριο.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 28 € και ο τρόπος πληρωμής είναι ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ».

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024