Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η βαθμολογία της Euroleague

Η βαθμολογία της Euroleague

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά και το πέρας της τέταρτης αγωνιστικής

Ο Ολυμπιακός άφησε πίσω του την ήττα από την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία, επέστρεψε στο ΣΕΦ και επέστρεψε στις νίκες απέναντι στη Ζάλγκιρις Κάουνας επικρατώντας με σκορ 83-68. Πλέον η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ανέβασε το ρεκόρ της στο 3-1, παραμένοντας στα πολύ υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να μείνει για μεγάλα διαστήματα ανταγωνιστικός απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης χάνοντας εκτός έδρας από το σύνολο του Πάμπλο Λάσο με σκορ 88-65. Έτσι οι Πράσινοι έπεσαν στο 1-3, με τους Μαδριλένους να βελτιώνουν το ρεκόρ τους στο 3-1.

Στα άλλα ματς της βραδιάς, η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Αναντολού Έφες ηττήθηκε για τέταρτη φορά σε ισάριθμους αγώνας από την Αρμάνι Μιλάνο με σκορ 75-71, μένοντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μαζί με Μπάγερν και Ζάλγκιρις, ενώ οι Ιταλοί έχουν το απόλυτο (4-0) όντας στην κορυφή μαζί με την Μπαρτσελόνα.

Οι Καταλανοί τα… χρειάστηκαν απέναντι στη Μονακό, όπου νίκησαν στην παράταση τη Μονακό εκτός έδρας με 85-81. Τέλος, ζόρια και για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, όμως η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη νίκησε τον Ερυθρό Αστέρα στη Ρωσία με σκορ 78-76 και ανέβασε το ρεκόρ της στο 3-1.

Δείτε τη βαθμολογία:

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024