Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα κατά τη διάρκεια της εκπομπής, Το πρωινό, καθώς χτυπούσε συνεχώς το τηλέφωνο της Φαίης Σκορδά.
Όπως η ίδια αποκάλυψε, της τηλεφωνούσαν τα παιδιά της, ο Δημήτρης και ο Γιάννης, τα οποία είναι σπίτι αφού τα σχολεία έβαλαν «λουκέτο» λόγω της κακοκαιρίας.
«Χίλια συγγνώμη χτυπά συνέχεια το κινητό μου επειδή δεν είχαν τα παιδιά σχολείο, είναι και Παρασκευή και κανονίζονται διάφορα», σημείωσε χαρακτηριστικά η Φαίη.
Στη συνέχεια απευθυνόμενη στον Γιώργο Λιάγκα είπε: «Γιώργο, σε παρακαλώ μπορείς να πάρεις τον Γιαννάκη τηλέφωνο να του πεις ότι θα πάει στο σπίτι η Άννα Μαρία;».
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.