Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Euroleague – Το αποψινό πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Euroleague – Το αποψινό πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Με τέσσερις αγώνες ξεκινά απόψε η 4η αγωνιστική της Euroleague, με τη Βιλερμπάν να στοχεύει να διευρύνει το αήττητό της

Ανοίγει σήμερα η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Euroleague με τέσσερις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Πιο αναλυτικά:

Ζενίτ-Μπάγερν Μονάχου (20:00, Novasport 5)

Οι Ρώσοι, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει καλά τη διοργάνωση με ρεκόρ 2-1, θα φιλοξενήσουν την Μπάγερν Μονάχου, που ακόμα παραμένει χωρίς νίκη. Το έργο για την ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι γίνεται ακόμα πιο δύσκολο αν συνυπολογίσουμε ότι θα παραταχθεί χωρίς τους Πολ Τσίπσερ και Λίον Ραντόσεβιτς, ενώ αμφίβολοι είναι ο Αντρέας Ομπστ και ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς.

Φενέρμπαχτσε-Ούνικς Καζάν (20:45, Novasports Start)

Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς, μετά την ήττα της περασμένης εβδομάδας από τον Παναθηναϊκό (91-87), ηττήθηκε και στη Γερμανία από την Άλμπα Βερολίνου (84-70), συνεχίζοντας τις προβληματικές εμφανίσεις. Η νίκη στο αποψινό παιχνίδι είναι μονόδρομος, κόντρα σε μια ομάδα που έσπασε το ρόδι την περασμένη Τρίτη με την εντός έδρας νίκη της κόντρα στην Μπάγερν (73-70). Αμφότερες έχουν ρεκόρ 1-2 στη διοργάνωση.

Άλμπα Βερολίνου-Μπασκόνια (21:00, Novasport Prime)

Η Άλμπα (1-2), η οποία προέρχεται από τη μεγάλη εντός έδρας νίκη απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, θα παραταχθεί με μπόλικες απουσίες, καθώς οι Μάρκους Έρικσον, Μπεν Λάμερς και Κρις Κουμάντζι είναι εκτός, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή των Γιοχάνες Τίμα και Κριστόφ Τιλί. Από την άλλη, η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς (1-2), που σημείωσε την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση επικρατώντας δύσκολα του Παναθηναϊκού (81-79), δε θα έχει για ακόμα ένα παιχνίδι τους Άλεκ Πίτερς και Σάντερ Ραϊέστε.

Βιλερμπάν-Μακάμπι (21:00, Novasports 4)

Οι Γάλλοι έχουν κάνει απίστευτο ξεκίνημα στη διοργάνωση μετρώντας 3/3 κόντρα σε Ζαλγκίρις, Άλμπα και Εφές και φιλοδοξούν κόντρα στη Μακάμπι να διευρύνουν το αήττητο σερί τους, για να πατήσουν κορυφή. Βέβαια θα έχουν απουσίες στο αποψινό παιχνίδι, καθώς νοκ άουτ έχουν τεθεί οι Αντουάν Ντιό, Ρέιμαν Μόργκαν και Βίκτορ Γουεμπαμάνια, ενώ αμφίβολος είναι ο Ντέιβιντ Λάιτι. Στην αντίπερα όχθη, η Μακάμπι, η οποία μετά τη δύσκολη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στην Μπάγερν (69-68) μετρά δύο σερί ήττες από Ερυθρό Αστέρα και Αρμάνι, ευελπιστεί να επιστρέψει στις νίκες. Ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Σφαιρόπουλος, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Άντε Ζίζιτς.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024