Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βλάσσης Μπονάτσος - Μας ξάφνιασε και δυστυχώς δεν βγήκε ποτέ να φωνάξει «Άλλα κόλπα»

Βλάσσης Μπονάτσος – Μας ξάφνιασε και δυστυχώς δεν βγήκε ποτέ να φωνάξει «Άλλα κόλπα»

Βλάσσης Μπονάτσος - 17 χρόνια χωρίς τον αιώνιο Απαράδεκτο

Ήταν 14 Οκτωβρίου του 2004 όταν έφυγε από τη ζωή ο Βλάσσης Μπονάτσος σε ηλικία 55 ετών.

Αποφρακτική, οιδηματώδη λαρυγγίτιδα έλεγε το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν και όπως μάθαμε αργότερα ο αγαπημένος καλλιτέχνης έπασχε από κληρονομικό αγγειοοίδημα.

Όλα αυτά βέβαια λίγη σημασία είχαν τότε. Το σοκ ήταν τόσο μεγάλο για το κοινό αλλά και την οικογένεια του και κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι έτσι ξαφνικά έφυγε από κοντά μας ο αιώνιος έφηβος.

Ο Βλάσσης Μπονάτσος μπορούσε να κάνει χίλια πράγματα και να τα κάνει όλα καλά. Να είναι Τσε Γκεβάρα δίπλα στην Αλίκη, να είναι ο δικός μας Βλάσσης στους Απαράδεκτους που φλερτάρει και κάνει το πιο ωραίο «μμμμμ» της ελληνικής τηλεόρασης, να παρουσιάζει «Κόντρες» και «Άλλα κόλπα» και κάνει τις πιο απίθανες φάρσες. Μα πάνω από όλα ο Βλάσσης Μπονάτσος ήταν αυτό που αγαπούσε και εκείνος περισσότερο. Ένα αθεράπευτος ροκάς.

Ένα παιδί που ξεκίνησε από την εφηβεία του να φτιάχνει συγκροτήματα, να σκαρώνει μελωδίες, να συγκινεί με τη φωνή του, να λέει τόσο σπαρακτικά αυτό το «Γαρύφαλλε» που ακόμα δυσκολεύομαι να ακούσω αν και πέρασαν 17 χρόνια από εκείνη την δύσκολη μέρα.

Πάντα «απαράδεκτος»

Αξέχαστες οι ατάκες του στους Απαράδεκτους με την Δήμητρα Παπαδοπούλου να γράφει το βασικό σενάριο αλλά εκείνον να προσθέτει στοιχεία του χαρακτήρα του. «Ρε παιδιά δεν αφήνετε τις αηδίες τώρα να πάμε να φάμε κανένα κοτόπουλο στη Βάρη;» έλεγε σε ένα από τα πιο αγαπημένα επεισόδια και είμαι σίγουρη ότι έτσι θα ήθελε να αντιμετωπίσουμε και το φευγιό του.

Με απλότητα και χιούμορ. Θα έλεγε σίγουρα «Σκάσε» με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο που έλεγε στον Μπέζο σε όποιον αποφάσισε να κλάψει αλλά δεν θα έπιανε αυτή τη φόρα.

«Γουρούνι»

Αξέχαστες και οι φάρσες του με την Μαλβίνα Κάραλη να τον στολίζει με δεκάδες… γαλλικά αλλά και σφαλιάρες όταν έβαλε αστυνομικούς να τη σταματήσουν από το νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανιζόταν. Σε έξαλλη κατάσταση η Μαλβίνα άρχισε να χτυπάει τα όργανα της τάξης και ο Βλάσσης Μπονάτσος χρειάστηκε να τρέξει φωνάζοντας «Άλλα κόλπα» μήπως και την ηρεμήσει. «Γουρούνι» αναφώνησε η ίδια.

Στην ίδια κατάσταση προσπαθώντας να κρατήσει την ψυχραιμία του ο Λευτέρης Πανταζής είδε το αυτοκίνητό του να καταστρέφεται για τις ανάγκες ενός γυρίσματος. Μαζί με τον Ηλία Ψινάκη προσπάθησαν να σταματήσουν έναν νεαρό που έκανε γκράφιτι πάνω στο πανάκριβο αυτοκίνητό του.

Μεγάλος γόης, πιστός φίλος, τρομερός σοούμαν, μια σχολή μόνος του. Αυτός ήταν ο Βλάσσης Μπονάτσος.

Και όσο και να περιμέναμε να ακούσουμε ένα «Άλλα κόλπα» και να τον δούμε να ξεκαρδίζεται με την φάρσα που μας έκανε εκείνη την μέρα δεν φάνηκε.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024