
Στυλίδα – Έγινε… Batman για να γλιτώσει από τη βροχή
Σαν άλλος Batman, ένας μοτοσικλετιστής χρησιμοποίησε το αδιάβροχο που είχε μαζί του για να προστατευτεί από τη βροχή στην Στυλίδα.
O… Batman εμφανίστηκε στην Στυλίδα που βρέθηκε στο «στόχαστρο» της κακοκαιρίας «Μπάλλος». Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο, ένας μοτοσικλετιστής χρησιμοποίησε το μαύρο αδιάβροχο που είχε μαζί του για να προστατευτεί από τη βροχή που έπεφτε καταρρακτωδώς.
Ο τρόπος που το φόρεσε θύμισε κυριολεκτικά τον γνωστό σούπερ ήρωα από τα κόμικς και τις ταινίες και έχει κάνει μεγάλη εντύπωση στον κόσμο του διαδικτύου. Ο μοτοσικλετιστής στο βίντεο φαίνεται να προχωράει με χαμηλή ταχύτητα και να στρίβει με μια μικρή δυσκολία στον δρόμο που είναι μπροστά του.
Δείτε το σχετικό βίντεο
- Μπλόκο του ΣτΕ στην επέκταση ξενοδοχειακού συγκροτήματος στην παραλία Μύτακας της Μήλου
- Εγκρίθηκε στην ΕΕ το συνδυαστικό εμβόλιο της Moderna για Covid και γρίπη
- «Παραμένει και του χρόνου στη Λίβερπουλ ο Άρνε Σλοτ»
- ΗΠΑ: Δέκα εξαφανίσεις επιστημόνων έβαλαν φωτιά στο διαδίκτυο – Εργάζονταν σε πυρηνικές και κρίσιμες υπηρεσίες
- Οργή – Ο ιστότοπος που συνδέεται με τον ομαδικό βιασμό της Ζιζέλ Πελικό «επανήλθε»
- Σοκ στον Βόλο: 52χρονος άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος σε αποθήκη – Τον αναζητούσε ο αδελφός του




