Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καλαμάτα - Σε τι οφείλεται ο θάνατος του διευθυντή της κλινικής Covid-19 Νίκου Γραμματικόπουλου

Καλαμάτα – Σε τι οφείλεται ο θάνατος του διευθυντή της κλινικής Covid-19 Νίκου Γραμματικόπουλου

Ο 54χρονος γιατρός είχε πάει για κυνήγι στην περιοχή της Καζάρμας. Όμως, η οικογένειά του ανησύχησε όταν νύχτωσε και δεν επέστρεψε και έτσι ειδοποίησε την Αστυνομία.

Σοκαρισμένη ξύπνησε χθες το πρωί η κοινωνία της Μεσσηνίας στο άκουσμα του ξαφνικού θανάτου του διευθυντή της Κλινικής Covid-19 του Νοσοκομείου Καλαμάτας, πνευμονολόγου Νίκου Γραμματικόπουλου, τον οποίο πρόδωσε η καρδιά του.

Ο 54χρονος γιατρός είχε πάει προχθές το απόγευμα για κυνήγι στην περιοχή της Καζάρμας. Όμως, η οικογένειά του ανησύχησε όταν νύχτωσε και δεν επέστρεψε και έτσι ειδοποίησε την Αστυνομία.

Ξεκίνησαν, λοιπόν, έρευνες και το πρωί το αυτοκίνητό του εντοπίσθηκε στην περιοχή της Καζάρμας. Λίγη ώρα αργότερα, δυστυχώς, εντοπίσθηκε και ο άτυχος 54χρονος.

Παρότι δεν υπήρχε καμία ένδειξη για εγκληματική ενέργεια, κλήθηκε στο σημείο ο ιατροδικαστής Ιωάννης Δούζης, ενώ διατάχθηκε νεκροψία – νεκροτομή, η οποία σύμφωνα με το tharrosnews.gr, έδειξε ότι ο θάνατος του γιατρού οφείλεται σε καρδιακή ανακοπή.

Η είδηση του θανάτου του ιατρού και διευθυντή της Κλινικής Covid-19, Νίκου Γραμματικόπουλου, κυριολεκτικά σόκαρε όσους εργάζονται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Εκτός από καλός ιατρός, ήταν κοινωνικός και δοτικός άνθρωπος τόσο στους ασθενείς όσο και στους συναδέλφους του, οι οποίοι μιλούν για αυτόν με τα καλύτερα λόγια.

Ακόμα πιο αγαπητός και σημείο αναφοράς για το Νοσοκομείο Καλαμάτας έγινε λόγω της θέσης που κατείχε το τελευταίο διάστημα, καθώς ήταν ο διευθυντής της Κλινικής Covid-19.
Από τα χέρια του πέρασαν όλο αυτό το διάστημα εκατοντάδες ασθενείς, με τον Νίκο Γραμματικόπουλο να έχει επιφορτιστεί το βάρος της Κλινικής.

Ο ίδιος δεν έδειξε λεπτό να φοβάται τον κοροναϊό, από τον οποίο, μάλιστα, πριν από λίγους μήνες νόσησε, όμως τελικά τον πρόδωσε η καρδιά του, αφού είχε χρόνια προβλήματα, με τους συναδέλφους του να του ζητούν να προσέχει.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024