
Ισπανία – Εκκενώθηκε πανεπιστήμιο – Σύλληψη υπόπτου για πυροβολισμούς
Ένα πανεπιστήμιο εκκενώθηκε στη βόρεια Ισπανία και νεαρός άνδρας συνελήφθη για πυροβολισμούς. Δεν υπήρχαν τραυματισμοί.
Οι αρχές στη βόρεια Ισπανία εκκένωσαν ένα πανεπιστήμιο στη Λεϊόα, κοντά στο Μπιλμπάο και συνέλαβαν έναν ύποπτο για πυροβολισμούς, από τους οποίους δεν τραυματίστηκε κανείς.
Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι ο ύποπτος είναι ένας νεαρός άνδρας, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
«Το πανεπιστήμιο εκκενώθηκε στις 18.50 (τοπική ώρα) και ο ύποπτος συνελήφθη, δεν υπήρξαν τραυματισμοί» ανέφερε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας στη Χώρα των Βάσκων.
Πολλά τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο νεαρός ήταν οπλισμένος με ένα τουφέκι και ότι από τα πυρά έσπασαν τζάμια παραθύρων.
Πηγή: AΠΕ – ΜΠΕ
- Πυρά αντιπολίτευσης για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – Προκλητική η Βούλτεψη «κουνάει το δάχτυλο» στην Κοβέσι
- Ιράν: Στασιμότητα στις διαπραγματεύσεις και στρατιωτικές προετοιμασίες της Τεχεράνης – Επιδιόρθωση πυραυλικών βάσεων
- Οι πρωταθλητές Ευρώπης υποβαθμίζουν (;) τη σημασία της νέας φάσης πρωταθλήματος της UEFA
- Ουγγαρία: O Μαγιάρ απειλεί τον πρόεδρο της χώρας με νομικές διαδικασίες αν δεν παραιτηθεί
- Νέα παρέμβαση Δούκα: Επιμένει στην αυτόνομη πορεία του ΠΑΣΟΚ αλλά αφήνει ανοιχτό παράθυρο μετεκλογικής συνεργασίας με Τσίπρα
- Οι Γιαγκίνηδες έβαλαν το ρεμπέτικο ξανά στις ζωές των νέων







