Ο Μπρούνο Γκάμα ολοκλήρωσε το σημερινό πρόγραμμα εκγύμνασης χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις και τέθηκε στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για το εκτός έδρας παιχνίδι τη Δευτέρας με τη Λαμία. Ακόμα, σε μέρος της προπόνησης συμμετείχε ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Στην αυριανή προπόνηση αναμένεται να παραβρεθούν και οι διεθνείς Σούντγκρεν, Μπράμπετς και Τζέγκο.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Με τον Μπρούνο Γκάμα να προπονείται κανονικά, τον Αμπουμπακάρ Καμαρά να συμμετέχει στο πρώτο κομμάτι της προπόνησης και μετά να κάνει ατομικό και τον Ντιαγέ να ακολουθεί πρόγραμμα επανένταξης, πραγματοποιήθηκε η σημερινή πρωινή προπόνηση της ομάδας μας στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της ερχόμενης Δευτέρας με τη Λαμία (18/10, 19:30).
Το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε ενεργοποίηση, rondo game, passing game και ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης.
Στην αυριανή προπόνηση (θα γίνει και πάλι το πρωί στο Δασυγένειο) αναμένονται οι Ντάνιελ Σούντγκρεν, Γιάκουμπ Μπράμπετς και Τζέιμς Τζέγκο, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Σουηδίας, της Τσεχίας και της Αυστραλίας».
Κατέβασε τους... διακόπτες στο ΣΕΦ Ντόντα Χολ, καθώς ο σέντερ του Ολυμπιακού κατάφερε να ρίξει τρεις τάπες στους παίκτες της Μονακό μέσα σε μόλις 5 λεπτά!
LIVE: Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου για το πρώτο ημιτελικό του Champions League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
LIVE: Βαλένθια – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Βαλένθια – Παναθηναϊκός για το Game 1 των playoffs της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Ο Εργκίν Αταμάν συμπεριέλαβε τους Γκριγκόνις και Τολιόπουλο στη 12άδα του Παναθηναϊκού για το πρώτο ματς με τη Βαλένθια, αφήνοντας εκτός τον Καλαϊτζάκη.