
Κύπελλο Ελλάδας – Final Four μετά από 18 χρόνια
Μετά από 18 χρόνια, το Κύπελλο Ελλάδος θα ολοκληρωθεί με το φορμάτ του Final Four, με τον Βαγγέλη Λιόλιο να το προτείνει στο Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ.
Μετά από 18 χρόνια, το Κύπελλο Ελλάδος θα έχει και πάλι Final Four.
Ο Βαγγέλης Λιόλιος πρότεινε την διεξαγωγή του Final Four κατά την διάρκεια του διαδικτυακού συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, με τις οκτώ ομάδες των προημιτελικών να συμφωνούν με την πρόταση του προέδρου της ΕΟΚ. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα προηγούμενα χρόνια το φορμάτ που υπήρχε ήταν οι μονοί ημιτελικοί στην έδρα του αντιπάλου, με τον νικητή να παίρνει την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό.
Την τελευταία φορά που το Κύπελλο Ελλάδος διεξάχθηκε με Final Four ο Άρης ήταν ο μεγάλος νικητής καθώς είχε επικρατήσει του Περιστερίου με 73-70, κατακτώντας την κούπα, ενώ οι άλλοι δυο ομάδες ήταν ο Απόλλων Πάτρας και ο Ολυμπιακός.
Τα ζευγάρια των προημιτελικών (16/2)
Ολυμπιακός – Ιωνικός
Προμηθέας – ΠΑΟΚ
ΑΕΚ – Περιστέρι
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Λαύριο
- Τζόλης μετά τις υπογραφές με την Άρσεναλ: «Πάντα… πεινασμένος για να σκοράρω»
- Συναγερμός στον Άρειο Πάγο: Καπνοί στο υπόγειο του κτιρίου
- Γιώργος Σταυριανός: Πέθανε ο γνωστός συνθέτης και ακαδημαϊκός
- Νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της AstraZeneca Ελλάδας – Κύπρου ο Στ. Ντογιάκος
- ΒΗΜΑ της Κυριακής: Έρχεται με συναρπαστικές προσφορές
- Ευρωπαϊκό πρόστιμο 900 εκατ. ευρώ στη Google – Moνοπωλιακές πρακτικές σε αναζήτηση και Play Store



