Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κούκοτς – «Ο Αντετοκούνμπο μου θυμίζει εμένα»

Κούκοτς – «Ο Αντετοκούνμπο μου θυμίζει εμένα»

Ο Τόνι Κούκοτς σχολίασε του Ευρωπαίους παίκτες που κάνουν καριέρα στο ΝΒΑ, αναφέροντας πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο του θυμίζει τον εαυτό του.

Οι Ευρωπαίοι παίκτες έχουν κατακτήσει αυτή τη στιγμή το ΝΒΑ, με πολλούς από αυτούς, όπως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Νίκολα Γιόκιτς και Λούκα Ντόντσιτς να λογίζονται από τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου.

Ένας από τους θρύλους ο Ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο Τόνι Κούκοτς, μίλησε για τους συγκεκριμένους παίκτες στην ιστοσελίδα «index.hr», συγκρίνοντας μάλιστα τον εαυτό του μαζί τους.

Ο Κροάτης πρώην παίκτης των Σικάγο Μπουλς, τόνισε ότι ο σούπερσταρ των Μιλγουόκι Μπακς, του θυμίζει περισσότερο τον ίδιο όσον αφορά τις αγωνιστικές αρετές τους.

Οι δηλώσεις του Τόνι Κούκοτς:

«Ο Γιόκιτς είναι εξαιρετικός, αλλά ήμουν λίγο πιο γρήγορος από εκείνον και πηδούσα πιο ψηλά από εκείνον (γέλια). Φυσικά, αστειεύομαι. Βλέπω ομοιότητες με αρκετούς παίκτες.

Ο Γιόκιτς διαβάζει εξαιρετικά το παιχνίδι, ο Ντόντσιτς κάνει… μαγικά. Αν και είναι πιο δυνατός σωματικά από μένα, έχω την εντύπωση πως εκείνος που μοιάζει περισσότερο σε μένα είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο»

Sports in

Χωρίς Παπανικολάου στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός – Διαθέσιμος ο Γουόκαπ

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Βαρκελώνη για τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς με την Μπαρτσελόνα, χωρίς τον αρχηγό του Κώστα Παπανικολάου – Κανονικά στην αποστολή ο Τόμας Γουόκαπ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024