Οι Ευρωπαίοι παίκτες έχουν κατακτήσει αυτή τη στιγμή το ΝΒΑ, με πολλούς από αυτούς, όπως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Νίκολα Γιόκιτς και Λούκα Ντόντσιτς να λογίζονται από τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου.
Ένας από τους θρύλους ο Ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο Τόνι Κούκοτς, μίλησε για τους συγκεκριμένους παίκτες στην ιστοσελίδα «index.hr», συγκρίνοντας μάλιστα τον εαυτό του μαζί τους.
Ο Κροάτης πρώην παίκτης των Σικάγο Μπουλς, τόνισε ότι ο σούπερσταρ των Μιλγουόκι Μπακς, του θυμίζει περισσότερο τον ίδιο όσον αφορά τις αγωνιστικές αρετές τους.
Οι δηλώσεις του Τόνι Κούκοτς:
«Ο Γιόκιτς είναι εξαιρετικός, αλλά ήμουν λίγο πιο γρήγορος από εκείνον και πηδούσα πιο ψηλά από εκείνον (γέλια). Φυσικά, αστειεύομαι. Βλέπω ομοιότητες με αρκετούς παίκτες.
Ο Γιόκιτς διαβάζει εξαιρετικά το παιχνίδι, ο Ντόντσιτς κάνει… μαγικά. Αν και είναι πιο δυνατός σωματικά από μένα, έχω την εντύπωση πως εκείνος που μοιάζει περισσότερο σε μένα είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο»
Η Τσέλσι επικράτησε της Τότεναμ με 2-1, παίρνοντας το πάνω χέρι για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ οι «πετεινοί» δεν κατάφεραν να «κλειδώσουν» την παραμονή.
Ισοπαλία-κλειδί για τους γηπεδούχους καθώς η Μπόρνμουθ βγαίνει πρώτη φορά στην Ευρώπη, όμως πανηγυρίζει και η Αρσεναλ που κατέκτησε το πρωτάθλημα, μετά την γκέλα της Σίτι